İstanbul
Açık
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi FERHAT GÖÇER'DEN YENİ TEKLİ!

FERHAT GÖÇER'DEN YENİ TEKLİ!

Usta sanatçı Ferhat Göçer'in yeni teklisi "Bu Kafayla" tüm dijital platformlarda sevenleriyle buluştu. Göçer, yeni teklisi "Bu Kafayla" için "Tam da 'Bu Kafayla' dinlenecek bir şarkı" ifadelerini kullandı.

Usta sanatçı Ferhat Göçer'in yeni teklisi "Bu Kafayla" tüm dijital platformlarda sevenleriyle buluştu. Göçer, yeni teklisi "Bu Kafayla" için "Tam da 'Bu Kafayla' dinlenecek bir şarkı" ifadelerini kullandı.

Türk Pop müziğinin sevilen seslerinden usta sanatçı Ferhat Göçer'in yeni teklisi "Bu Kafayla" tüm dijital platformlarda yayında. MMF Production markasıyla müzikseverlerle buluşan "Bu Kafayla"nın sözlerine Zeynep Talu, müziğine ise Ferhat Göçer imza atarken şarkının düzenlemesi de Sonay Yağız tarafından yapıldı. Klip çekimleri İsviçre'nin Zürih kentinde muhteşem doğa manzaraları arasında tamamlanan şarkının klip yönetmenliğini ise İsviçre'de yaşayan yönetmen Emrah Otman üstlendi.

"Bu Kafayla", aynı hataları tekrar tekrar yapan ve yanlış tercihlerinden yorularak pişman olan birinin kendine olan kızgınlığını anlatıyor.

Usta sanatçı Ferhat Göçer, yeni teklisi için "Tam da 'Bu Kafayla' dinlenecek bir şarkı" yorumunu yaparken yakın zamanda tüm Türkiye'yi derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sebebiyle tekrar baş sağlığı diledi. Ferhat Göçer, "Ülkece yaşadığımız büyük felaketin ardından şarkımızın çıkışını da erteledik. Hepimiz derinden yaralıyız. Sanatın, müziğin iyileştirici gücüne hep inandık, inanmaya da devam ediyoruz. Yaralarımızı hep birlikte saracağız. Müzik de duygularımızı dile getirmenin en güzel araçlarından biri, dinlemek kadar üretmek de ruhumuzun gıdası. Yaralı ruhlarımıza biraz da olsa dokunabilmek dileğiyle…" ifadelerini kullandı.