Magazin 04.07.2020 03:00

Hande Yener'in yeni şarkısı sadece fizy'de

Türk pop müziğinin kraliçesi Hande Yener'in, kariyerinin 20'nci yılına özel olarak hazırladığı albümden 'Bela' adlı parçası, dijital müzik platformlarında ilk kez fizy'de yayınlandı. Şarkı üç gün boyunca sadece fizy'de dinlenebilecek.
Hande Yener'in yeni şarkısı sadece fizy'de

Turkcell’in dijital müzik platformu fizy, Türk pop müziğinin kraliçesi Hande Yener’in yeni parçasına ev sahipliği yapıyor.

Hande Yener’in kariyerinin 20’nci yılına özel olarak hazırladığı ‘Carpe Diem’ adlı albümde yer alan ‘Bela’ adlı parçası dijital müzik platformları arasında ilk kez fizy’de yayınlandı. Parça üç gün boyunca sadece fizy’den dinlenebilecek.

Albümün habercisi niteliğinde olan şarkının sözleri Berksan, müziği Misha ve Berksan, düzenlemesi ise Misha imzası taşıyor. Yener, son dokunuşları devam eden çok özel albümünün çıkış tarihini sır gibi saklıyor.

iPhone 11 Pro ödüllü çekiliş

fizy bu dönemde kullanıcılarını heyecanlandıracak bir de kampanya başlattı. Premium kullanıcılarına özel çekilişe katılmak isteyenlerin yapması gereken tek şey, 31 Temmuz’a kadar uygulama üzerinden katılım formunu doldurarak, ‘mobil ödeme izni’ kutusunu işaretlemek. Kampanya sonunda yapılacak çekiliş sonucunda 1 kişiye iPhone 11 Pro ve 10 kişiye AirPods Pro hediye edilecek.