Ekonomi 17.08.2020 11:10

KADIN YÖNETİCİYDİ, GİRİŞİMCİ OLDU

ÖzDöner, küçük hayvancılık işletmelerini destekliyor
KADIN YÖNETİCİYDİ, GİRİŞİMCİ OLDU

Daha önce sektörün önemli markaları Bereket Döner ve Kasap Döner de Genel Müdür pozisyonunda görev yapan Bahar Özürün, et ve döner sektöründeki deneyimini, ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı olduğu girişimi ile ÖzDöner markasına taşıdı.

Özürün, "ÖzDöner, Türkiye ve Almanya'da hazır döner sektöründe 25 yılı aşkın tecrübeye sahip dört girişimci tarafından kuruldu" dedi. Et seçimine büyük önem verdiklerini söyleyen Özürün, kullanılan etlerin küçük yerel üreticilerin yetiştirdiği hayvanlardan elde edildiğini ifade etti. Eti sadece karkas olarak temin ettiklerini ve ve kendilerinin işlediğini aktaran Özürün, "Böylece dönerimizin kalitesini güvence altına alırken aynı zamanda yerel hayvancılık işletmelerimizi de destekliyoruz. Hem tarım ve hayvancılıkta üretimin artması hem de kırsalda sosyoekonomik gelişmenin gerçekleşebilmesi için küçük aile işletmelerinin desteklenmesini sosyal sorumluluğumuz olarak görüyoruz" dedi.

"Kadın istihdamını artırmaya devam"

Bugüne dek kadın istihdamını ve girişimciliğini artırmaya yönelik projeler geliştiren Özürün, "Kadınların çalışma hayatının her seviyesinde daha yoğun görev alması gereğine inanıyorum. Bugüne dek de bu konuda birçok projenin içinde yer aldım. ÖzDöner'de de et hazırlama ve döner takma gibi erkek egemen olanlar dahil tüm işlerde kadın çalışanlara fırsat verilmesini sağlayacağız" şeklinde konuştu.
Bahar Özürün, "Küçük aile işletmelerinin desteklenmesi sosyal sorumluluğumuz" dedi.