Magazin 20.08.2022 04:50

UĞUR ASLAN KLİBİNDE KENDİ KAMERALARINA OYNADI

Başarılı oyuncu, ekranların sevilen yüzü Uğur Aslan bu defa da "Yaradana Kurban" şarkısı ile müzikseverlerin kalbini kazanmaya geldi.
UĞUR ASLAN KLİBİNDE KENDİ KAMERALARINA OYNADI

Uğur Aslan televizyon programında ve Bir Arabesk Müzikali Afara’da sık sık yer verdiği “Yaradana Kurban”ı sevenleri için seslendirerek hayranlarına hediye etti. 90’lı yıllardan bugüne kadar popüleritesini hiç kaybetmeyen efsane esere kendine has yorumunu katan Uğur Aslan’ın şarkısının söz – müziği Kenan Erel imzasını taşırken aranjesini Ceyhun Çelikten üstlendi.

Uğur Aslan, yeni şarkısının klibi için bugüne kadar binlerce başarılı klibe imzasını atan ünlü yönetmen Kemal Başbuğ ile bir araya geldi. Stüdyonun özel bir ev ortamına dönüştürüldüğü klibin çekimleri 8 saat sürdü. Uğur Aslan, gündelik hayatımızda sosyal medya dünyasında kendimizi göstermeye alıştığımız perspektifi, seyirciye başarılı oyunculuğunu kullanarak esprili bir dille anlattı. Çekim sırasında profesyonel kameraların yanı sıra, kendi hikâyesini seyirciye daha iyi aktarabilmek için 3 cep telefonu da aynı anda kayda girdi. Tüm set ekibinin kahkahalar atarak çekim yaptığı klipte Uğur Aslan, ettiği danslarla hem eğlendi hem de tüm ekibin enerjisini yükseltti.

Uğur Aslan'ın ilk single çalışması “Yaradan Kurban” 19 Ağustos tarihinden itibaren Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.