İstanbul
Parçalı bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi 3N Medya'dan Görkemli Lansman

3N Medya'dan Görkemli Lansman

3N Medya bünyesine dahil olan Türkiye'nin en köklü radyo kanallarından Show Radyo ve Radyo Viva'nın lansman gecesi önceki akşam Dada Salon'da gerçekleşti.

Şiddet olaylarına dikkat çekti

Etkinlik öncesi Ebru Yaşar basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Radyo Viva'da ''Ebru Yaşar'la Yaşam'' adlı programa başlayan sanatçı, ''Radyonun yaşamlarımızda apayrı bir yeri var. Teknoloji her ne kadar bizi farklı iletişim kanallarına yönlendirse de hala radyolarda kendimize ait bir şeyler bulabiliyoruz. Bu gece mutluluğumuzu paylaşan herkese teşekkür ediyorum' dedi. Yılbaşında Uludağ'da sahne alacak olan Ebru Yaşar, yeni yıl mesajında 2017 yılında yaşanan şiddet olaylarına dikkat çekti. Sanatçı, ''Her şeyden öte şiddetten uzak bir yıl olmasını temenni ediyorum. Kimsenin kimseyi kırmadığı, sevginin şiddete galip geldiği bir yıl olsun istiyorum'' dedi. Kadın Hakları Günü'nü kutlayan Yaşar, ''Daha çağdaş ve daha medeni bir neslin anahtarı kadınlardır. Özellikle son yıllarda kız çocuklarımızın eğitim ve öğretimi konusunda çok ciddi adımlar atık. Bu konudaki kararlılığımızdan asla taviz vermememiz gerek. Toplumun her ferdinin bu doğrultuda sorumluluğu var. Bu sorumluluklarımızdan asla kaçmamalıyız. Geleceğimizi hep birlikte inşa edeceksek bunun için el birliğiyle çaba göstermemiz gerekiyor'' diyerek herkesin duyarlı olmasını istedi.

"Playback yapmam"

Gecede sahne alan Behzat Gerçeker'in davetiyle sahneye çıkan Koray Avcı, sevilen parçalarını seslendirdi. Sahne sonrası basın mensuplarıyla bir araya gelen şarkıcı geçtiğimiz günlerde ''Playback'' açıklamasıyla ilgili sorulan sorulara Avcı, ''Ben seyirciye olan saygımdan playback yapmam. Bu benim tercihim. Ekmeğini playback yaparak kazanan şarkıcı dostlarıma da sonsuz saygım var. Oda onların tercihi... Bizim işimiz şarkı söylemek. Bunu da en iyi canlı canlı yapabiliriz diye düşünüyorum. Amacım sadece bunu dile getirmekti.'' diyerek cevap verd

"Evlilikte başarılı değilim"

Show Radyo'da 'Kabareden Naklen Okan Bayülgen' adlı program yapmaya başlayan Okan Bayülgen, lansman gecesiyle ilgili konuştu. Bayülgen, "Show Radyo ve Radyo Viva'nın lansman gecesini mekanımızda Dada Salonda yapıyoruz" dedi. Uzun süredir ekranlardan uzak olan şovmen geçtiğimiz günlerde bir röportajında "Seksi tamamen bıraktım ve çok rahatım" açıklamasıyla dikkat çeken Okan Bayülgen, "O gün röportajın sonunda aşk ya da cinsellik sorusu geliyor. Bende bununla dalga geçiyorum. Ben bıraktım, lütfen sizde bırakın demem, soru sormayı bırakın,yoksa benim çok mutlu olduğum bir ilişkim var ve ilişkimde uzun süredir çok mutlu devam ediyorum" diyerek açıkladı. Selin Atasoy'la aşk yaşayan Okan Bayülgen, muhabirlerin "Yeniden evlilik düşünüyor musunuz? Yoksa sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer mi diyorsunuz?" sorusuna Bayülgen, "Şimdilik evlenmeyi düşünmüyoruz. Zaten ben evlendim yeteri kadar, hayatta başarılı olmadığım bir şey o da evlilik" dedi.

Ebru-Necat GÜLSEVEN