İstanbul
Açık
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Aleyna Tilki sahneyi terk etti

Aleyna Tilki sahneyi terk etti

Adana'da ilk kez sahneye çıkan ünlü popçu Aleyna Tilki, hayranlarının önce yabancı cisim atıp ardından sahneye hücum etmeleri üzerine konseri yarıda bırakarak sahneyi terk etti.

Adana’da ilk kez sahneye çıkan ünlü popçu Aleyna Tilki, hayranlarının önce yabancı cisim atıp ardından sahneye hücum etmeleri üzerine konseri yarıda bırakarak sahneyi terk etti.

24. Uluslararası Adana Film Festivali bugün başladı. Festival kapsamında ünlü popçu Aleyna Tilki, Sinema ve Kültür Kasabası’nda saat 21.00’de sahneye çıktı. Konserine ’Cevapsız Çınlama’ şarkısıyla başlayan Tilki birkaç şarkı söyledikten sonra hayranları tarafından sahneye yabancı cisimler atıldı. Daha sonra seyirciler sahneye girmeye kalkışınca sahnenin ışıkları kapandı ve ünlü şarkıcı Aleyna Tilki konser alanından ayrıldı. Hayranları Tilki’nin neden konserden ayrıldığını anlamazken, yetkililer tarafından da bir açıklama yapılmadı. Çoğunluğu gençlerden oluşan binlerce kişi daha sonra konser alanından ayrıldı.