Yeni Birlik Gazetesi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Altınok esnafı ziyaret etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Altınok esnafı ziyaret etti

Kızılay'da esnafla bir araya gelen AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, vatandaşlardan destek istedi, "Ankara'yı yeniden hizmetle buluşturacağız" dedi. Altınok, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan işçilerin maaşlarına da zam sözü verdi.

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Hizmet-İş Sendikasının 46'ncı kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla bir otelde düzenlenen akşam yemeğine katıldı.

Burada konuşan Altınok, 9 kişiyle kurulan sendikanın daha sonra 303 bin üyeyle Türkiye'nin en büyük sendikası olduğunu belirterek, başarılarının devamını diledi.

İşçilerle beraberken işçilere yönelik bir mesaj vermek istediğini dile getiren Altınok, "Diyorlar ki Altınok gelirse büyükşehir belediyesinden işçileri atacak. Daha önce de söyledim, yine söylüyorum. Biz birileri gibi söz verip sonra o sözünü tutmayanlardan değiliz. Ankara Büyükşehir Belediyesinde çalışan hiçbir işçimizin ekmeğiyle oynamayacağız." diye konuştu.

İşçilere zam sözü

Ankara Büyükşehir Belediyesinin, seçime giderken işçilere yüzde 70 zam yaptığını, bu zammın 2 yıldır yapılmayan zam olduğunu ifade eden Altınok, "Büyükşehir belediyesinde çalışan işçilerimizin maaşına zam yapacağız. İşçimizi ezdirmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.