İstanbul
Parçalı bulutlu
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Aşçıoğlu'ndan 2 Yeni Proje

Aşçıoğlu'ndan 2 Yeni Proje

Bahçeşehir'de butik bir proje, Ispartakule'de ise bölgenin en değerli arsalarından birinde büyük ölçekte bir projeye imza atacaklarını belirten İrfan Aşçıoğlu, projelerin hazırlık aşamasında bağımsız araştırma şirketleriyle farklı pazar araştırmaları, anketler ve pazar analizleri yaptıklarını, potansiyel müşterilerin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda mimari tasarımların şekilleneceğini aktararak yine yatırımcılarına çok kazandıracak ve Aşçıoğlu kalitesini bölgede hissettirecek projelere imza atacaklarını söyledi.

Bahçeşehir'de butik bir proje, Ispartakule'de ise bölgenin en değerli arsalarından birinde büyük ölçekte bir projeye imza atacaklarını belirten İrfan Aşçıoğlu, projelerin hazırlık aşamasında bağımsız araştırma şirketleriyle farklı pazar araştırmaları, anketler ve pazar analizleri yaptıklarını, potansiyel müşterilerin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda mimari tasarımların şekilleneceğini aktararak yine yatırımcılarına çok kazandıracak ve Aşçıoğlu kalitesini bölgede hissettirecek projelere imza atacaklarını söyledi.

Ispartakule, Havalimanına Yakınlığı Açısından Göktürk'ün Alternatifi

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu, İstanbul'un günümüzde en çok talep gören ve genişleme bölgelerinden biri olan Ispartakule'de, ürün geliştirme çalışmaları devam eden, yaklaşık 600-650 konutluk yeni bir projeye başlayacaklarını dile getirerek; "Ispartakule, şehrin genişleme bölgelerindeki semtlerin başında gelerek yeni havalimanına ulaşım kolaylığı ve rekabetçi fiyat yapısıyla öne çıkıyor. Dolayısıyla, Tem otoyoluna komşu hem de özellikle yeni havalimanına olan erişim mesafesi dolayısıyla Göktürk'ün alternatifi gibi düşünebileceğimiz bir konumla pazarda yer alıyor. Ispartakule'de konut ve ticari alanlara sahip, balkonlu, geniş teraslı, bahçeli ve modüler sisteme sahip 1+1'den, 4+1'e kadar farklı büyüklüklerde daire tiplerinden oluşan, göl manzarasının da olacağı bir proje geliştireceğiz. Hasılat paylaşımı modeliyle inşa edeceğimiz projenin ön satışına 2023 yılı ilk çeyreğinde başlamayı hedefliyoruz" dedi.

Bahçeşehir'in Yeni ve Markalı Projelere İhtiyacı Var

Bir diğer yatırımı, kentsel dönüşüm projesi olarak Bahçeşehir'de çok özel bir konuma yapacaklarını söyleyen İrfan Aşçıoğlu, şunları dile getirdi: "Bahçeşehir, 90'ların ortasında uydukent vizyonuyla kurulan modern ve planlı bir semt olarak, aradan geçen 30 yılın ardından yenilenmeye ihtiyaç duyuyor. Daha önce hiç olmadığımız bir bölge olan Bahçeşehir'de, yine ürün geliştirme çalışmaları devam eden yaklaşık 200-220 konutun yer alacağı özel bir projeye başlıyoruz. Herhangi bir ticari ünite olmadan, tamamı konutlardan oluşacak bu yeni projede 2+1'den başlayan daire seçenekleri sunacağız. Projenin ön satışlarına 2023 yılı ilk çeyreğinde başlayacağız."

Yaklaşık 250 alt sektöre etki eden gayrimenkul sektöründe yeni arzların istihdam anlamına geldiğini belirten İrfan Aşçıoğlu; "Yeni projeler ile birlikte toplamda 3 bin kişilik bir istihdam sağlamış olacağız. İçinde bulunduğumuz konjonktürde yani arzın çok kısıtlı ancak talebin yüksek olduğu bir ortamda, konut geliştiricilerinin arz için desteklenmesi, tüketicinin konuta erişimi için desteklenmesi anlamına geliyor" dedi.

İrfan Aşçıoğlu, tamamlandığında 195 aileye ev sahipliği yapacak Selenium Park'ın inşasına yaklaşık 9 ay önce başladıklarını, bugün projenin yüzde 75'inin satıldığını dile getirerek şunları söyledi: "Kazlıçeşme'de, güncel değeri ile 1,5 milyar TL hasılat değeri ile başlattığımız Selenium Park'ta önemli bir satış başarısı yakaladık. Selenium Park'ın beklentimizin üzerinde talep görmesinde yatay mimari, etkili cephe, 32 dönüm parka koşu olması, arsanın konumu, aileye dönük ürün karması ve marka algımızın önemli bir rol oynadığına, yakın bölgede orta ve büyük ölçekli işletme sahibi olup işine yakın ancak hayal ettiği yaşama ulaşabileceği projede oturmak isteyen ailelerin tercihlerinin etkili olduğuna inanıyoruz."