İstanbul
Parçalı bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Aslı Özdemir ev sahipliğinde Fashion Wonderlend için geri sayım

Aslı Özdemir ev sahipliğinde Fashion Wonderlend için geri sayım

Girişimci markalara kendini tanıtma imkanı sunan Brands and More, 11 Ekim Cuma günü sonbaharın 'Fashion Wonderlend' temalı alışveriş şenliğiyle TOÇEV için anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

Aslı Özdemir organizasyonuyla Aslıhan Doğan Turan ev sahipliğinde Flamy Haute Couture ve Aqua Florya Alışveriş Merkezi katkılarıyla Swissotel The Bosphorus İstanbul'da  gerçekleşecek olan 'Fashion Wonderlend' 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü'nde TOÇEV yararına olacak. Alışveriş, müzik ve eğlenceyi bir arada sunan organizasyona; Derin Mermerci, Ömür Sabuncuoğlu, Aşkım Kapışmak, Kadriye Olgar gibi isimler söyleşileri ile projeye destek verecekler.


Fashion Wonderland'e Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncularından Feyza Civelek ve annesi ayni zamanda senaristi Melis Civelek ve Zeynep Gür, Çağla Gülsaraç, Talip Demir, Nilgün Belgün, Demet Şener, Selen Görgüzel, Aslı Hünel, Ivana Sert, Zeynep Mansur, Gülay Kamaz, Tuğba Özerk, Özlem Yıldız, Şebnem Schaefer, Merve Aydın, Beste Korkmaz gibi ünlü isimler projeye destek için katılacak.

Hande Ünsal, Sibel Bilgiç ve  Tuğba Özerk de projeye sahne alarak destek olacaklar.