Bu yıl yedincisi düzenlenen Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödül Töreni, Altaş Avukatlık'ın sponsorluğunda önceki akşam Raffles İstanbul'da gerçekleşti. Gecede Bengü sahne alırken, hem şarkıları hem de giydiği kıyafeti ile gecenin en çok konuşulan ismi oldu. Deniz Akkaya ve Cenk Eren'in sunuculuğunu üstlendiği geceye Alişan, Simge, Ezgi Mola, Özge Özpirinççi ve Buğra Gülsoy gibi ünlüler katıldı. Yılın En İyi Pop Erkek Sanatçı ödülünü alan Mustafa Sandal'a ödülünü İşbir Yatak'ın CEO'su Metin Gültepe verdi. ''Yaşam Boyu Onur Ödülü'nü'' alan Emrah, ''Götür Beni Gittiğin Yere'' Şarkısı ile 'Yüzyılın Şarkısı Ödülü de Altaş Avukatlık sahibi Hüseyin Altaş'ın elinden alarak iki ödülün birden sahibi oldu. Gecenin finalinde bütün katılanlar Bengü'nün şarkılarıyla dans ederek eğlendi. Gecenin bir diğer sürprizi ise Ezgi Mola Bengü düeti oldu. Sahneye Ezgi Mola'yı davet eden Bengü, beraber seslendirdikleri şarkı ile ayakta alkışlandı.

Karanlıklar aydınlığa

Ayaklı Gazete Ödül Töreni, bu kez anlamlı bir projeye ev sahipliği yaptı. Türk Eğitim Vakfı (TEV) ve İşbir Yatak'ın, kız çocuklarının eğitimi için hayata geçirdiği "Karanlıklar Aydınlığa" isimli sosyal sorumluluk projesi, ilk defa bu ödül töreninde duyuruldu. Proje ile İşbir Yatak, lise çağındaki kız çocuklarının eğitimine 5 yıl boyunca destek olacak. Kız çocuklarının eğitiminin aydınlık yarınlar için oldukça önem taşıdığının altını çizen İşbir Holding CEO'su Metin Gültepe, "'Güçlü kadınlar, güçlü nesiller yetiştirir' inancı ile hareket ediyoruz. Bu yüzden kadınlarımızın gücüne güç katmak; her alanda eşit, saygılı ve paylaşımcı bir toplum düşüne destek olmak için bir eğitim ve farkındalık seferberliği başlattık. TEV ile birlikte kız çocuklarımızın eğitimi için yürüttüğümüz sosyal sorumluluk projesi ile ülkemizin aydınlık geleceği için kız çocuklarımızın eğitim yolculuğunda onların yanında oluyoruz. İlerleyen dönemlerde de bu sorumlu tavrımızın devamlılığını getirecek kız çocuklarımızın eğitimlerine destek olmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
Evliliği herkese tavsiye ederim

Gecede sahne alan Bengü, evlilik hakkında konuştu. Bengü, "Bir buçuk sene birlikteydik. Çok güzel çok keyifli bir şey evlilik, herkese tavsiye ederim. O benim sahne almamdan, çalışmamdan çok mutlu" dedi.
Furkan beyle ilgili konuşmak istemiyorum

Güzelliğiyle büyüleyen Çukur'un Sena'sı Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz günlerde ilişkisini boktaladığı Furkan Andıç için, "Furkan beyle ilgili konuşmak istemiyorum artık" diyerek konuyu kapattı.

Mustafa Aksakallı ile aşk dedikodularına karışan Ezgi Mola, "ilişkim var ya da yok demedim. Eğer el ele fotoğrafımı görürseniz o zaman üzerine konuşuruz dedim" diye konuştu.
Pişmaniye aşermiş

Fantazi müzik ödülü alan Alişan eşi Buse Varol'la geceye katıldı. Son günlerde çok heyecanlı olduğunu dile getiren şarkıcı, "Son aylar çok zor geçiyor. Her şey çok güzel, zorluk diyerek şaka yaptım. Eşim de çocuğum da hiç üzmüyor. Hiç zorlamadılar beni" diye konuştu. Buse Varol ise; "Geçenlerde pişmaniye istedim. Çok şükür İzmit'e gitmesine gerek kalmadı. Çok şükür bütün marketlerde satılıyor" dedi.
Burcu'dan çocuk totemi
Burcu Esmersoy, bebek istiyor musunuz? sorusuna; "Geçen sefer güzel bir uğur yaptık. Evlenecek misiniz? diye sordunuz cevap vermedik. Çocuğa da cevap vermiyorum" diye cevaplayarak totem yaptığını dile getirdi.
2 Aylık malzemem var konuşmam

Ödül törenine geç katılan Mustafa Sandal, habercilerin röportaj isteklerine; "Verir miyim? size röportaj. 2 aylık malzemem var, hayatta konuşmam" diyerek geri çevirdi. Emina Jahovic'le boşanan Mustafa Sandal'ın adı önce Ceren Hindistan, Ardından Irmak Ünal ve son olarakta Serel Yereli ile aşk dedikodularına karışmıştı.
Geceye siyah elbisesiyle katılan Yeliz Yeşilmen yan profilden poz vererek, "Bu şekilde çekinde, fotoşop olmadığım anlaşılsın" diyerek gazetecilere takıldı.