İstanbul
Parçalı bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Caner Erkin, Şükran Ovalı için sinema kapattı

Caner Erkin, Şükran Ovalı için sinema kapattı

Caner Erkin, sakatlığıyla zor günler geçirse de Şükran Ovalı'ya yaptığı son jest ile iyi bir aşık olduğunu bir kez daha kanıtladı

YENİBİRLİK - Oyuncu aşkı Şükran Ovalı'ya yaptığı jestlerle hemcinslerine romantizm konusunda adeta ders veren Caner Erkin, kuralını bozmadı. Beşiktaşlı futbolcu, Yılmaz Erdoğan'ın filmi 'Ekşi Elmalar'da oynayan Ovalı'ya hoş bir sürpriz yaptı. Ünlü futbolcu, geçtiğimiz sabah filmi aşkıyla baş başa seyretmek için Nişantaşı'ndaki bir sinema salonunu kapattı. Yıldız futbolcu, yaptığı bu romantik sürprizin sinemaseverler tarafından bozulmaması için de filmin en erken gösterim saatini tercih etti. Sabah saat 11.00'de filmi izleyen çiftin bazı sahnelerde gözyaşlarına hakim olamadığı öğrenildi.

Gözü gibi bakıyor

Geçtiğimiz hafta sakatlanarak zor günler geçiren ünlü futbolcunun yanından ayrılmayan sevgilisine yaptığı bu jest, "Sakatlığıyla herkesi üzen Caner, sağlam bir aşık olduğunu yine kanıtladı" dedirtti. Yıldız futbolcunun aşkına yaptığı bu romantik sürprizler ise karşılıksız kalmıyor. Aşil tendonu yırtılınca sezonu erken kapatan Caner Erkin'e aşkı Şükran Ovalı da gözü gibi bakıyor.