İstanbul
Parçalı bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Ceylan'la düet geliyor

Ceylan'la düet geliyor

Şarkıcı Alişan önceki akşam Kıbrıs Girne'deki Chamada Prestige Hotel'de sahne aldı. 1500 kişinin takip ettiği konserde Alişan, sevilen şarkılarını Kıbrıs'lılar ile hep bir ağızdan söyledi.

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcıya ilk olarak 2023 yılının kendisi için nasıl geçtiği ve yeni yıldan beklentileri soruldu. Alişan, " Benim için 2021 yılından sonrası çokta özel değil. Önemli olan ailemin, benim, arkadaşlarım sağlığı yerindeyse benim için en önemlisi odur. Biliyorsunuz Filistin'de 1.5 aydır süren bir işgal var. Eğer oradaki kan, savaş, işgal onun da bir önce son bulmasını diliyorum. " dedi.

Repartuarında sahne için kendi şarkılarının yanı sıra bir çok şarkıya yer veren Alişan, " Seyirciyi çok güzel bir sahne bekliyor. Hem slow, hep hareketli şarkılarımız var" derken yeni bir düet hazırlığında bahsetti. Türkücü Ceylan ile bir şarkı okuduğu söyleyen Alişan, "Ceylan ile harika bir düet yaptık. Şarkıyı okuduk, bir tek klip kaldı. Onu da haftaya çekeceğiz." şeklinde konuştu.

Ünlü bir şarkıcı paramı çaldı

Kıbrıs sahnelerinde kendisine sık sık eşlik eden eşi Buse Varol, dizi çekimleri olduğu için gelmediğini belirten Alışan'a "Geçtiğimiz günlerde bir çok kişinin dolandırıldığı haberi çıktı. Sizinde başınıza böyle şeyler geldimi?"sorusu yöneltildi. Şarkıcı, ben öyle fon falan işlerinden anlamam. Böyle şeylere para yatırmadım ama daha önce sahneye çıkışta paramı alamadığım çok oldu. Dolandırıldığım oldu. Hatta ünlü bir şarkıcı arkadaş benim yerime konser parasını almış. Bana konser bağlamışlardı bundan yedi, sekiz yıl önce tam uçarken yani o gideceğim yere uçarken konser parası ondaydı alacaktık. Konser parası bende uçağa binmeden yolluyorum dedi. Sonra bir daha ulaşamadık."