İstanbul
Açık
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz: Bu Fırsat Kaçmaz,Şimdi Ev Almanın Tam Vakti

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz: Bu Fırsat Kaçmaz,Şimdi Ev Almanın Tam Vakti

Türkiye'de bu sene ilk 7 ayda 770 bin konut satıldı. Bu rakam geçtiğimiz yıl da aynı seviyelerdeydi.

Fakat geçen yıl bildiğiniz gibi konut kredi faiz oranları çok daha düşüktü. Bunun yanında bu yıl satılan 770 bin konutta, banka kredili konut satış adedi geçen seneye kıyasla neredeyse 52 bin az. Bu da aslında, satışların önemli kısmının nakit gücü yüksek markalı konut üreticilerinin kendi finansman yöntemleriyle gerçekleştiğinin en önemli kanıtı.

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum öncülüğünde başlatılan bu kampanya ile Türk gayrimenkul sektörüne olan inancımızı pekiştiriyoruz.

Biz DAP Yapı olarak, Validebağ projemizle bu kampanyada yer alıyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu konjonktüre ve artan inşaat maliyetlerine rağmen Emlak Konut ile birlikte geliştirdiğimiz Validebağ Konakları projemizde taşın altına elimizi koyuyor; Emlak Konut ile birlikte kendi gelirimizden fedakarlık ederek finans maliyetinin önemli bir kısmını üstleniyoruz.

Öte yandan; diğer tüm proje ve ürünlerimizde de DAP Holding bünyemizde geliştirdiğimiz finansman yöntemleri aracılığıyla Türk gayrimenkul sektörüne destek vermeyi sürdürüyoruz.

"Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanyası kapsamında 120 ay vadede, vade farkı yüzde 0,98 olarak belirlendi. Yatırımcılar da bu 120 ay vadeyi, banka kredisi ve kefalet olmaksızın, Emlak Konut GYO güvencesinde kullanabilecek.

Vatandaşların elinde bulunan döviz ve altınların da sisteme dahil edilebilmesi bu kampanyanın en önemli unsurlarından. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 'döviz ve altınlarınızı bozdurun' çağrısına da destek veren bu kampanyanın Türkiye ekonomisinin parlak geleceğine büyük katkıda bulunacağına inancımız tam.

Ben hep şu dönemde konut almanın tam vakti olduğunu söylüyordum. Bu kampanya ile ev almanın cazibesi daha da artmış durumda. İnsanlara sadece oturumluk değil, aynı zamanda yatırımlık önemli bir fırsat sunuluyor.