İstanbul
Açık
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Dev ile Üç Cüce!

Dev ile Üç Cüce!

Şair, yazar ve yönetmen Eylem Tok'tan heyecanlı ve düşündürücü bir çocuk kitabı: Dev ile Üç Cüce!

Üç cüce kardeş Muzo, Fiko, Mamik.

Onları çok seven anne ve babalarıyla mutlu bir hayat sürüyorlar.

Ancak artık hayata atılmanın, çalışmanın, üretmenin vakti geldi.

Köylerinden ayrılacak ve çalışmak için uygun işi arayacaklar. Yol boyunca karşılarına devler, türlü macera ve heyecan dolu yollar çıkacak. Nefes nefese okunacak, eğlenceli, düşündürücü, çizimleriyle göz dolduran bir kitap çocukları bekliyor.

Dev ile Üç Cüce çalışmanın, sabretmenin ve cesur olmanın anlatıldığı, güçlü bir hikaye. Dev ile Üç Cüce daha önce İngiltere'de The Giant and the Three Dwarves adıyla yayımlandı ve Kanada, Amerika gibi ülkelerde aynı anda satışa çıktı. Büyük ilgi gören kitabın Türkçesi Nemesis Kitap etiketiyle tüm kitapçılarda. Çocukları heyecanlı bir yolculuk, katmanlı bir hikaye ve tempolu bir okuma bekliyor!

Yazar ve Çizer Hakkında

Eylem TOK
Şair, yazar ve yönetmen Eylem Tok İstanbul'da yaşıyor. İktisat ve psikoloji eğitimi aldı. Çok satanlar listesine giren romanlar yazdı. Ayrıca senaryosunu yazıp yönettiği filmleri pek çok uluslararası film festivalinde gösterildi. Kendini "masalcı" olarak tanımlayan Eylem Tok,çocuklar ve gençler için de kitaplar kaleme almaya başladı. Bunlardan ilki olan Dev ile Üç Cüce adlı romanı önce İngiltere'de The Giant and the Three Dwarves adıyla yayımlandı ve Kanada, Amerika gibi ülkelerde aynı anda satışa çıktı. Yazarın farklı yayınevlerinden çıkan üç romanı bulunmaktadır. Türkiye'de ilk defa yayımladığımız Dev ile Üç Cüce yazarın ilk çocuk kitabıdır.

Yeliz AKIN
1992'de İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim bölümünü bitirdi. Çocuk kitapları resimlemenin yanı sıra bir edebiyat dergisinin sanat yönetmeni olarak yer alıyor ve çeşitli dergilere illüstrasyonlar yapıyor.