Yeni Birlik Diğer AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'den Malatya'daki Bi Mekan Müze Kafe'ye tam not

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'den Malatya'daki Bi Mekan Müze Kafe'ye tam not

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından kitap kafe konseptiyle kente kazandırılan Bi Mekan Müze Kafe'yi inceleyen TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, alandaki çalışmalara övgüde bulundu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlenerek kitap kafe konseptiyle hizmete sunulan Bi Mekan Müze Kafe, kente gelen heyetler ve vatandaşlar tarafından ziyaret ediliyor. TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile birlikte mekânı ziyaret ederek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'den Malatya'daki Bi Mekan Müze Kafe'ye tam not 1
Geniş katılımlı inceleme ziyaretiBüyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'e inceleme sırasında AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Parti Malatya İl Başkanı Ali Bakan ve Yazar Turgay Güler de eşlik etti. Heyet, mekanın son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.
1 / 3
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'den Malatya'daki Bi Mekan Müze Kafe'ye tam not 2
Tarihi yapı işlevsel hale getirildiMalatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, geçmişte askerlik şubesi olarak hizmet veren tarihi yapının daha önce müzeye çevrildiğini ancak beklenen ilgiyi görmediğini anlattı. Er, mekânı kültürel hayata kazandırmak için kitap kafe konseptine dönüştürdüklerini belirterek, bölgedeki kerpiç evlerin kültürel dokuyu koruma noktasında taşıdığı öneme değindi.
2 / 3
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'den Malatya'daki Bi Mekan Müze Kafe'ye tam not 3
Abdullah Güler ve vatandaşlardan tam notMekânı detaylı bir şekilde gezen TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, "Çok güzel bir yer olmuş" diyerek beğenisini paylaştı. Kafe alanını deneyimleyen vatandaşlar da çalışmalardan memnun kaldıklarını ifade ederek Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'e teşekkür etti.
3 / 3