Yeni Birlik Gazetesi Eğitim Başkan Balaban yeni eğitim döneminde gençlerle bir araya geldi

Başkan Balaban yeni eğitim döneminde gençlerle bir araya geldi

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, yeni eğitim yılı dolayısıyla YEGEM'i ziyaret ederek öğrencilere başarı diledi.

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, 2026-2027 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla, Yunusemre Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Yunusemre Gençlik Eğitim Merkezi (YEGEM)'ni ziyaret etti. Bu ziyarette öğrencilere ve öğretmenlere yönelik iyi dileklerini ileten Balaban, gençlerin geleceği için atılan adımlara dikkat çekti.

Öğrencilerle sohbet etti:

Başkan Balaban, YEGEM'deki sınıfları tek tek ziyaret ederek öğrenciler ile birebir sohbet gerçekleştirdi. Gençlerin eğitim hedeflerini ve beklentilerini dinleyen Balaban, derslerinde başarılı olmaları için onlara motivasyon sağladı. Ziyaretinde gençlerin eğitim kariyerlerine yönelik hedeflerine ulaşmalarını desteklemek amacıyla moral veren Balaban, onların yanında olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Öğretmenlere teşekkür etti:

Başkan Balaban, öğretmenlerle de bir araya gelerek yeni eğitim öğretim yılında onlara kolaylıklar diledi. Öğretmenlerin özverili çalışmalarına dikkat çeken Balaban, bu süreçteki katkılarının ne denli değerli olduğunu vurguladı. Başkan Balaban, Yunusemre Belediyesi olarak gençlerin eğitimine katkıda bulunmayı önemsediklerini belirtirken, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı olmasını temenni etti.

YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI SEMİH BALABAN, 2026-2027 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASI DOLAYISIYLA...

YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI SEMİH BALABAN, 2026-2027 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASI DOLAYISIYLA YUNUSEMRE BELEDİYESİ BÜNYESİNDE FAALİYET GÖSTEREN YEGEM’İ ZİYARET EDEREK, YENİ EĞİTİM DÖNEMİNDE ÖĞRENCİLERE VE ÖĞRETMENLERE BAŞARI DİLEKLERİNİ İLETTİ.