Honaz'da yeni eğitim öğretim yılı, Başkan Yüksel Kepenek'in anlamlı hediyesiyle başladı. Ziyaretlerde, öğrencilerin mutluluğu gözlerden kaçmadı.
Başkan Kepenek'ten anlamlı ziyaretler:
Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanı Ayhan Oran, Dereçiftlik ve Kızılyer mahallelerindeki ilkokulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Kepenek, bu ziyaret kapsamında, Honaz Belediyesi tarafından hazırlanan özel okul çantalarını çocuklara hediye etti.
Çantalarını alan öğrencilerin yüzlerindeki mutluluk, renkli görüntülerle dolu anlara sahne oldu. Ziyaret esnasında çocuklarla yakından ilgilenen Kepenek, eğitimin önemine vurgu yaptı.
Eğitim yolculuğunda birlikteyiz:
Başkan Kepenek, öğrencilerin yanında olduklarını belirterek, "Yeni eğitim öğretim yılında çocuklarımızın yüzündeki tebessüme ortak olmak, onların eğitim yolculuğuna küçük de olsa bir katkı sunmak bizim için büyük mutluluk. Eğitimle daha güçlü bir Honaz için çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Bu tür projelerin sürekliği, Honaz'da eğitim alanında daha fazla destekte bulunma hedefini de beraberinde getiriyor.

HONAZ’DA ÖĞRENCİLER YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA ANLAMLI BİR HEDİYEYLE BAŞLADI. BAŞKAN KEPENEK, OKULLARI ZİYARET EDEREK ÖĞRENCİLERE PROJE KAPSAMINDA HAZIRLANAN ÇANTALARI HEDİYE ETTİ.