Yeni Birlik Gazetesi Eğitim Bilecik'teki eğitim çalışmaları yerinde incelendi

Bilecik'teki eğitim çalışmaları yerinde incelendi

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Serdal Şimşek, Osmaneli ilçesindeki eğitim faaliyetlerini yerinde inceledi ve personele teşekkür etti.

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Serdal Şimşek, eğitim çalışmalarını yerinde incelemek üzere Osmaneli ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Şimşek, öncelikle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kurum personeliyle bir araya geldi. Burada, ilçe genelinde yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında bilgi alan Şimşek, özverili çalışmalarından dolayı personele teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Ardından Osmaneli Halk Eğitimi Merkezini ziyaret eden Şimşek, devam eden Robotik Kodlama ve Dikiş Kursu’nda incelemelerde bulundu. Kursiyerlerle bir araya gelen Şimşek, kurslarda hazırlanan el emeği ürünleri ve robotik kodlama çalışmalarını detaylı bir şekilde inceledi.

Kursiyerleri tebrik eden Şimşek, Halk Eğitimi Merkezi’nde büyük onarım kapsamında sürdürülen çalışmaları da yerinde takip ederek yetkililerden bilgi aldı.

Eğitim ortamlarının niteliğini artırmaya yönelik çalışmaların sürdüğünü vurgulayan İl Milli Eğitim Müdürü Serdal Şimşek, "Osmaneli ilçemizde eğitim kurumlarımızda yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek personelimiz ve kursiyerlerimizle bir araya geldik. Halk Eğitimi Merkezimizde verilen kurslarda ortaya konulan emek ve üretim bizleri memnun etti. Eğitim ortamlarımızın daha nitelikli hale getirilmesi amacıyla sürdürülen bakım ve onarım çalışmalarını da yakından takip ediyoruz. Eğitimin kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam edecek. Bu süreçte emeği geçen tüm yönetici, öğretmen, personel ve kursiyerlerimize teşekkür ediyorum," dedi.

BİLECİK’TE EĞİTİM ÇALIŞMALARI İNCELENDİ

BİLECİK’TE EĞİTİM ÇALIŞMALARI İNCELENDİ

BİLECİK’TE EĞİTİM ÇALIŞMALARI İNCELENDİ