Yeni Birlik Gazetesi Eğitim Burhaniye'deki Kur'an Kursu bahçesi yenilendi

Burhaniye'deki Kur'an Kursu bahçesi yenilendi

Burhaniye'de Diyanet Gençlik Merkezi ve Koca Cami Kur'an Kursu bahçesi, yenileme çalışmalarıyla gençlere uygun hale getirildi.

Burhaniye ilçesinde, Diyanet Gençlik Merkezi ve Koca Cami Kur’an Kursu bahçesinde yürütülen yenileme ve iyileştirme çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı.

Yeni eğitim dönemi hazırlıkları kapsamında gerçekleştirilen çalışmalarda, din görevlilerinin gayret ve emekleriyle bahçenin daha düzenli, kullanışlı ve gençlerin ihtiyaçlarına uygun hâle getirilmesi amaçlandı.

Çalışmaların İncelenmesi

Çalışmaları yerinde inceleyen İlçe Müftüsü Mehmet Tüfekçioğlu ve Şube Müdürü Ali Rıza Akgün, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Tüfekçioğlu ve Akgün, gençlere daha güzel ve nitelikli ortamlar sunulmasına katkı sağlayan ve çalışmaların tamamlanması için özveriyle gayret gösteren tüm din görevlilerine teşekkür etti.

Gençlere Yönelik Hedefler

Gençlik Merkezi sorumlusu Vaiz Mahmud Vanlıoğlu da, yenilenen alanların, yeni eğitim döneminde gençlerin ve Kur’an kursu öğrencilerinin daha verimli şekilde istifade edebileceği mekânlar olarak kullanılmasının hedeflendiğini söyledi.

ÇEVRE DÜZENLENMESİ

ÇEVRE DÜZENLENMESİ