Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, üniversiteyi kazanan öğrencilere burs desteği sağlama geleneğini bu yıl da sürdüreceklerini belirtti.
Başkan Sandıkçı, yapılan açıklamada, Canik’ten ilk defa üniversiteyi kazanan tüm öğrencilere burs desteği verileceğini kaydetti. Gençlerin eğitim hayatlarını desteklemek amacıyla çeşitli programlar ve projeler geliştirdiklerini ifade eden Sandıkçı, "Eğitime yönelik sürdürdüğümüz desteklerimizle hem öğrencilere hem de ailelerine katkı sağlamayı amaçlıyoruz" dedi.
Burs desteği ve başvuru süreci:
Canik’ten üniversiteyi kazanan tüm öğrencilerin faydalanabileceği burs destekleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da şehir ve üniversite ayrımı olmaksızın verilecek. Sandıkçı, "Başvuru işlemleri tamamlandıktan sonra, aylık periyodlar halinde burs ödemelerimizi gençlerimizin hesaplarına yatıracağız" diye konuştu.
Destek programları devam edecek:
Canik Belediyesi’nin, üniversite öğrencilerine yönelik burs desteğinin yanı sıra çeşitli eğitim programları ve teknolojik eğitim projeleriyle de destek vermeye devam edeceğini aktaran Başkan Sandıkçı, "Gençlerimizin eğitim yolculuğunda her zaman yanlarında olacağız" şeklinde belirtti. Burs başvurusu ile ilgili detaylı bilgi, belediyenin çözüm merkezi aracılığıyla alınabiliyor.

SAMSUN’UN CANİK BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM SANDIKÇI