Yeni Birlik Gazetesi Eğitim Çankırı'da okul çevreleri için güvenlik önlemleri masaya yatırıldı

Çankırı'da okul çevreleri için güvenlik önlemleri masaya yatırıldı

Çankırı'da, Vali Hüseyin Çakırtaş başkanlığında, 2026-2027 eğitim yılı için okul çevresindeki güvenlik tedbirleri değerlendirildi.

Çankırı’da, Vali Hüseyin Çakırtaş başkanlığında düzenlenen toplantıda, 2026-2027 eğitim-öğretim yılı için okul çevrelerinde alınacak güvenlik tedbirleri detaylıca masaya yatırıldı. Toplantı, Çocukların Eğitim Süreçlerinin Güvenliğine İlişkin Koruyucu ve Önleyici Hizmet ve Tedbirlerin Artırılmasına Yönelik İş Birliği Protokolü çerçevesinde Okul ve Çevresi Güvenlik Tedbirleri İl Yürütme Kurulu tarafından gerçekleştirildi.

Toplantının gündemi güvenlik tedbirleri

Vali Çakırtaş başkanlığındaki toplantıda, il genelinde yürütülen güvenlik çalışmaları değerlendirildi. Öğrencilerin eğitim süreçlerini huzurlu ve güvenli ortamlarda sürdürebilmeleri için alınacak önlemleri tartışan katılımcılar, okul çevrelerinde mevcut güvenlik tedbirlerinin etkinliğini artırmak amacıyla atılacak adımlar üzerinde fikir alışverişinde bulundular.

Kurumlar arası iş birliği görüşüldü

Toplantıda ayrıca, okul çevrelerinde güvenliğin sağlanması adına farklı kurumlar arasında gerçekleştirilecek iş birliği detaylı bir şekilde ele alındı. Vali Çakırtaş, tüm paydaşların iş birliği ile eğitim ortamlarının daha güvenli hale getirileceğine vurgu yaptı.

VALİ HÜSEYİN ÇAKIRTAŞ (ORTADA), BAŞKANLIĞINDA DÜZENLENEN TOPLANTIDA, 2026-2027 EĞİTİM-ÖĞRETİM...

VALİ HÜSEYİN ÇAKIRTAŞ (ORTADA), BAŞKANLIĞINDA DÜZENLENEN TOPLANTIDA, 2026-2027 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA OKUL ÇEVRELERİNDE ALINACAK TEDBİRLER DEĞERLENDİRİLDİ.