Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde, öğrencilerin sınav hazırlıklarını daha etkili bir şekilde yapabilmeleri için Çermik Belediyesi tarafından yeni bir Etüt Merkezi hizmete açıldı. Bu merkez, gençlerin meslek edinmelerini ve yeni kariyer fırsatlarına ulaşmalarını sağlamak amacıyla kurulmuştur.
Öğrenciler sınav maratonuna hazırlanıyor:
Bölgedeki öğrenciler, yoğun bir sınav maratonuna girmeden önce bu merkezde ders çalışma fırsatı buluyorlar. Çermik Etüt Merkezi’nin sağladığı olanaklar, gençlerin akademik başarılarını artırmayı hedefliyor.
Başkan'dan destek mesajı:
Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Etüt Merkezini ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Onlara başarılar dileyen Başkan Karamehmetoğlu, geleceğin temsilcileri olan gençlere her türlü desteği sunmaya devam edeceklerini dile getirdi. Öğrencilerin eğitimdeki ihtiyaçlarına karşı duyarlı olduklarını vurguladı.

DİYARBAKIR’IN ÇERMİK İLÇESİNDE ÖĞRENCİLER SINAV MARATONUNA BELEDİYE ETÜT MERKEZİNDE HAZIRLANIYOR.