Edremit Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Selami Selvi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bilecik Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Alev Akpınar Borazan’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında, her iki yüksekokulun eğitim faaliyetleri, teknik altyapı ve akreditasyon süreçleri hakkında detaylı bir görüşme gerçekleştirildi.
Görüşmede, iki yüksekokul bünyesinde ortaklaşa yürütülen Makine, İnşaat, Bilgisayar, Elektrik ve Mekatronik programlarına ilişkin eğitim-öğretim faaliyetleri değerlendirildi. Ayrıca, uygulama altyapıları, atölye ve laboratuvar imkanları ile akreditasyon süreçleri konusunda bilgi ve deneyim alışverişinde bulunuldu.
Mesleki ve teknik eğitimin geliştirilmesine yönelik yapılan görüş alışverişinde, eğitim kalitesinin artırılması ve iyi uygulama örneklerinin paylaşılması konuları da masaya yatırıldı. Edremit Meslek Yüksekokulu, ziyaret için Bilecik Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Alev Akpınar Borazan, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İbrahim Kılıç ve bölüm başkanlarına misafirperverlikleri için teşekkür etti.

EDREMİT MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRÜ PROF. DR. SELAMİ SELVİ, BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ BİLECİK MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRÜ PROF. DR. ALEV AKPINAR BORAZAN’I ZİYARET ETTİ.
