Yeni Birlik Gazetesi Eğitim Elmalı'da yeni kreş ve gündüz bakımevi açılarak ailelerin yüzünü güldürdü

Elmalı'da yeni kreş ve gündüz bakımevi açılarak ailelerin yüzünü güldürdü

Elmalı'da açılan yeni kreş, 60 öğrenci kapasiteli, 3 sınıflı yapısıyla ailelerin ihtiyaçlarına cevap veriyor ve kayıt süreci başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde kreş ve gündüz bakımevlerini artırmaya devam ediyor. Elmalı İlçe Hizmet Binası yerleşkesinde hizmete açılan yeni kreş, 60 öğrenci kapasiteli üç sınıfla, yeni eğitim döneminde tam kapasite hizmet vermeye hazırlanıyor.

Yeni Kreşin Özellikleri:

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından sunulan bu yeni kreş, 320 metrekare alana sahip. Özel olarak tasarlanan tesis, çocukların güvenliği ve sağlığı ön planda tutularak düzenlendi. Kreşte yemekhane ve oyun odası da bulunuyor. 2026-2027 eğitim öğretim yılı itibarıyla tam kapasite hizmet verecek.

Ön Kayıt Süreci Başladı:

Elmalı Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi Sorumlusu Defne Çalışır, yeni kreş ile ilgili bilgiler vererek, "Elmalı kreşimiz 60 öğrenci kapasiteli olup, üç sınıfımız bulunmaktadır. 4-6 yaş aralığında öğrencilerimize eğitim veriyoruz. Yeni dönem için ön kayıt sürecimiz başladı. Kayıt yaptırmak isteyen veya bilgi almak isteyen tüm vatandaşlarımızı Elmalı kreşimize bekliyoruz," dedi.

Yerel halk, Elmalı’da böyle bir kreşin açılmasından büyük mutluluk duyuyor. Öğrenci velisi Avni Güler Güçlü, "İlçemizin büyük ihtiyaç duyduğu bir hizmetti. Öğretmenlerin ilgisi ve kreşin donanımı ile son derece memnunuz. Kreş, imkânları itibarıyla son derece iyi hazırlanmış. Öğretmen ve öğrenci sayısı oranı çok iyi planlanmış. Yemekhanesi temiz ve güvenilir. Çocuklarımızı güvenle emanet ediyoruz. Bu hizmeti bizlere sunan Büyükşehir Belediyemize teşekkür ederiz," şeklinde konuştu.

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, SOSYAL BELEDİYECİLİK ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA ANTALYA VE İLÇELERİNDE...

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, SOSYAL BELEDİYECİLİK ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA ANTALYA VE İLÇELERİNDE KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVLERİNİN SAYISINI ARTTIRMAYA DEVAM EDİYOR. ELMALI İLÇE HİZMET BİNASI YERLEŞKESİNDE HİZMETE AÇILAN 3 SINIFLI 60 ÖĞRENCİ KAPASİTELİ KREŞ, YENİ DÖNEMDE TAM KAPASİTE HİZMET VERMEYE HAZIRLANIYOR.