Yeni Birlik Eğitim Erzincan'da deprem afet masası çalıştayı düzenlendi

Erzincan'da deprem afet masası çalıştayı düzenlendi

Erzincan'da 2. Dönem İl Afet Risk Azaltma Planı kapsamında deprem afet masası çalıştayı gerçekleştirildi.

Erzincan’da 2. Dönem İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) çalışmaları kapsamında Deprem Afet Masası Çalıştayı düzenlendi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Erzincan İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen çalıştay, 29-30 Eylül 2026 tarihlerinde paydaş kurumların katılımıyla yapıldı.

Çalıştayın İçeriği

Çalıştayda, il genelinde deprem risklerinin azaltılması, afetlere hazırlık ve risk azaltma çalışmalarının değerlendirilmesine yönelik konular ele alındı.

Çalıştayın Önemi

2. Dönem Erzincan İRAP çalışmaları kapsamında 4 farklı afet türü için düzenlenmesi planlanan çalıştayların ikincisi olan Deprem Afet Masası Çalıştayı, kurum ve kuruluşların katkılarıyla tamamlandı.

ERZİNCAN’DA DEPREM AFET MASASI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ERZİNCAN’DA DEPREM AFET MASASI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ