Yeni Birlik Gazetesi Eğitim Gölyaka’ya kazandırılan yeni okul projesi değer kazanıyor

Gölyaka’ya kazandırılan yeni okul projesi değer kazanıyor

Düzce Valisi Mehmet Makas, inşaatı süren 16 sınıflı Gölyaka Atatürk Ortaokulu'nda incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde yapımı devam eden 16 sınıflı Gölyaka Atatürk Ortaokulu inşaatı, eğitim alanında önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Düzce Valisi Mehmet Makas, okul inşaat alanında gerçekleştirilen incelemeler sırasında, çalışanlardan ve yüklenici firma yetkililerinden projeye ilişkin detaylar aldı.

İnşaat süreci hakkında bilgiler verildi

Vali Makas, okulun inşaat sürecinin ilerleyişi hakkında bilgi alarak, projede gelinen noktayı yerinde değerlendirdi. İncelemeleri sırasında inşaatın kalitesine dikkat eden Vali, projenin hızlandırılması yönünde yöneticilere talimatlar verdi. Bu okulun, Gölyaka’nın eğitim altyapısını güçlendireceğini vurguladı.

Önemli bir yatırım

Gölyaka Atatürk Ortaokulu’nun yapımının, ilçe için büyük bir yatırım olduğunu ifade eden Vali Makas, okulun eğitimdeki katkısını önemsediğini belirtti. Eğitime yapılan her yatırımın geleceğe yapılan bir yatırım olduğunu belirten Vali, bu projeye katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

DÜZCE VALİSİ MEHMET MAKAS, YAPIMI DEVAM EDEN 16 DERSLİKLİ GÖLYAKA ATATÜRK ORTAOKULU'NDA...

DÜZCE VALİSİ MEHMET MAKAS, YAPIMI DEVAM EDEN 16 DERSLİKLİ GÖLYAKA ATATÜRK ORTAOKULU'NDA İNCELEMELERDE BULUNARAK ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI.