Yeni Birlik Eğitim Horasanlı raket Edanur Vural Türkiye şampiyonası seçmelerinde başarı elde etti

Horasanlı raket Edanur Vural Türkiye şampiyonası seçmelerinde başarı elde etti

Edanur Vural, Çorum'daki Millî Takım Bölge Seçmeleri'nde ilk 12'ye girerek büyük bir başarıya imza attı ve Erzurum'un gururu oldu.

Erzurum’da masa tenisi branşında elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Horasan Mümtaz Turhan Ortaokulu öğrencisi Edanur Vural, Çorum’da düzenlenen Millî Takım Bölge Seçmelerinde ilk 12 sporcu arasına girerek büyük bir başarıya imza attı. İl Millî Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, başarılı sporcu ve antrenörünü makamında ağırlayarak ödüllendirdi.

Horasan Mümtaz Turhan Ortaokulu'ndan büyük başarı

Horasan Mümtaz Turhan Ortaokulu Masa Tenisi Küçük Kız Takımı; okul sporlarında Erzurum il birinciliği, bölge ikinciliği ve Türkiye dokuzunculuğu derecelerinin ardından başarılarına bir yenisini daha ekledi. Takım, 18-20 Eylül tarihleri arasında Çorum’da düzenlenen Millî Takım Bölge Seçmelerinde Erzurum’u başarıyla temsil etti.

Türkiye’nin farklı illerinden en başarılı 90 sporcunun katıldığı ve kıyasıya mücadelelerin yaşandığı müsabakalarda, Horasan Mümtaz Turhan Ortaokulu öğrencisi Edanur Vural üstün bir performans sergiledi. Turnuvada ilk 12’ye giren sporcuların Millî Takım Türkiye Şampiyonası seçmelerine katılma hakkı kazandığı organizasyonda, Vural adını en iyiler arasına yazdırarak Erzurum’un gururu oldu.

İl Müdürü Ekici'den tebrik

Elde edilen bu tarihi başarının ardından İl Millî Eğitim Müdürü Süleyman Ekici; başarılı sporcu Edanur Vural, takımın başarısında büyük emeği bulunan Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Akif Dursun ve takım arkadaşlarını makamında ağırladı. Ziyarette öğrencileri ve öğretmenlerini tek tek tebrik eden İl Müdürü Süleyman Ekici, elde edilen derecelerin Erzurum’un eğitim ve spor alanındaki potansiyelinin önemli bir göstergesi olduğunu vurguladı. Ekici, Millî Takım Türkiye Şampiyonası seçmelerinde Erzurum’u temsil edecek olan Edanur Vural’a başarı dileklerinde bulunarak hediyelerini takdim etti.

ERZURUM’DA MASA TENİSİ BRANŞINDA ELDE ETTİĞİ BAŞARILARLA ADINDAN SÖZ ETTİREN HORASAN MÜMTAZ TURHAN...

ERZURUM’DA MASA TENİSİ BRANŞINDA ELDE ETTİĞİ BAŞARILARLA ADINDAN SÖZ ETTİREN HORASAN MÜMTAZ TURHAN ORTAOKULU ÖĞRENCİSİ EDANUR VURAL, ÇORUM’DA DÜZENLENEN MİLLÎ TAKIM BÖLGE SEÇMELERİNDE İLK 12 SPORCU ARASINA GİREREK BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTI. İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ SÜLEYMAN EKİCİ, BAŞARILI SPORCU VE ANTRENÖRÜNÜ MAKAMINDA AĞIRLAYARAK ÖDÜLLENDİRDİ.