Yeni Birlik Gazetesi Eğitim Kepez'den gençlere burs müjdesi: LGS ve YKS başarılarıyla gururlandık

Kepez'den gençlere burs müjdesi: LGS ve YKS başarılarıyla gururlandık

Kepez Belediyesi, LGS ve YKS'de üstün başarı gösteren öğrencilerine burs desteği vereceğini açıkladı. Başkan Kocagöz, gençleri tebrik etti.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, belediyenin eğitim kurslarında elde edilen LGS ve YKS başarılarını kutladı. Dereceye giren öğrencilerin başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek onları makamında ağırladı.

Kepez Belediyesi’nin etüt merkezlerinde LGS’ye ve Yasin Naci Ağaroğlu Eğitim Merkezi’nde YKS’ye hazırlanan öğrenciler, sınavlarda önemli başarılar elde etti. LGS’de ilk %10’luk dilime giren öğrenciler ve YKS’de ilk 50 bine giren öğrenciler, Başkan Kocagöz’ü ziyaret etti. Başkan Kocagöz, gençleri tebrik ederek, eğitimdeki başarılarının kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.

LGS’de dikkat çekici sonuçlar:

Başkan Kocagöz, etüt merkezlerinden toplam 822 öğrencinin eğitim destek aldığını, bu yıl LGS’ye katılan 198 öğrenciden 9’unun yüzde 10’luk dilimde yer aldığını ifade etti. Bu başarıyı önemli bir gelişme olarak değerlendiren Kocagöz, öğrencilere gelecekte iyi birer birey olmalarını tavsiye etti. "Sizlerin başarısı bizlere gurur veriyor. Ülkemizin geleceği sizlersiniz. Önce iyi insan olmalısınız" dedi.

YKS’de gençlerin başarıları:

YKS’ye katılan öğrenci sayısının 163 olduğunu ve bu öğrencilerden 5'inin ilk 50 bin, 11'inin ise ilk 100 bin içerisinde yer aldığını belirten Kocagöz, ayrıca 11 öğrencinin dört yıllık, 21 öğrencinin ise iki yıllık üniversitelere yerleştiğini aktardı. Gelecek yıllarda daha fazla başarı hedeflediklerini vurgulayan Kocagöz, Kepez Belediyesi’nin gençlerin eğitiminde daima destek sağladığını vurguladı.

Öğrencilere burs desteği sağlayacaklarını da müjdeleyen Kocagöz, "Elimizden ne geliyorsa her zaman sizin yanınızdayız. Hiçbir zaman yalnız değilsiniz. Kepez Belediyesi her zaman yanınızda" şeklinde konuştu.

KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI MESUT KOCAGÖZ, BELEDİYENİN DESTEK EĞİTİM KURSLARINDA LGS VE YKS’YE...

KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI MESUT KOCAGÖZ, BELEDİYENİN DESTEK EĞİTİM KURSLARINDA LGS VE YKS’YE HAZIRLANARAK DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ MAKAMINDA AĞIRLADI