Yeni Birlik Gazetesi Eğitim Köyceğiz'de okul müdürleri yeni eğitim yılı için bir araya geldi

Köyceğiz'de okul müdürleri yeni eğitim yılı için bir araya geldi

Köyceğiz'de okul müdürleri, yeni eğitim-öğretim yılı öncesi gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında önemli gündem maddelerini ele aldı.

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde, yeni eğitim-öğretim yılı başlamadan önce okul müdürleri önemli bir değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

2026-2027 Eğitim Öğretim Yılı'nın sene başı değerlendirme toplantısı, Köyceğiz Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya ilçedeki resmi ve özel okullarda görev yapan çok sayıda okul ve kurum müdürü katıldı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın sene başı iş ve işlemlerini konu alan genelgesinin yanı sıra, eğitim-öğretim süreciyle ilgili çeşitli konuların istişare edildiği bu buluşma oldukça verimli geçti.

Toplantıda ele alınan konular:

İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Şen'in başkanlık ettiği toplantıda, eğitim-öğretim sürecinin ve okul müdürlerinin sorumluluklarının artırılması gibi önemli konular gündeme alındı. Şen, katılımcılara yönelik olarak yaptığı konuşmada, "Kurumlarımızdaki birçok iş yükünü büyük bir sorumlulukla yürüten, emek veren kıymetli müdürlerimize teşekkür eder, yeni eğitim öğretim yılı içerisinde başarılar dileriz" dedi.

Hedeflerin belirlenmesi ve işbirliği:

Toplantıda ayrıca, yeni eğitim yılındaki hedeflerin belirlenmesi ve eğitim kurumları arasındaki işbirliğinin güçlendirilmesi üzerinde duruldu. Müdürler, karşılaşılabilecek zorluklar ve çözümleri üzerine fikir alışverişinde bulundular. Bu tür değerlendirme toplantılarının, eğitim kalitesinin artırılmasında önemli bir rolü olduğu ifade edildi.

Bütün katılımcılar, yeni eğitim döneminin başarılı geçmesi için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına dair söz verdiler.

KÖYCEĞİZ’DE YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL MÜDÜRLERİYLE DEĞERLENDİRİLDİ

KÖYCEĞİZ’DE YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL MÜDÜRLERİYLE DEĞERLENDİRİLDİ