Yeni Birlik Gazetesi Eğitim Kütahya Dumlupınar Üniversitesi rektörü gençlerle kamp ateşi başında buluştu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi rektörü gençlerle kamp ateşi başında buluştu

Rektör Kızıltoprak, gençlerle gerçekleştirdiği buluşmada üniversite hayatı hakkında bilgi vererek, Kütahya'ya davette bulundu.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen gençlik kampında Türkiye’nin dört bir yanından gelen lise öğrencileriyle bir araya geldi. Bu etkinlik, Gediz Murat Dağı’nda organize edilen kamp ateşi etrafında samimi bir sohbetle gerçekleştirildi.

Samimi sohbetler ve geleceğe dair bilgiler:

Kızıltoprak, gençlerle gerçekleştirdiği buluşmada üniversite hayatı, eğitim imkanları ve gelecek planları hakkında öğrencilerin merak ettiklerine yanıt verdi. Kamp ateşi etrafında yapılan sohbetler, öğrencilerin hayalleri ve hedefleri üzerine odaklandı. Rektör, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nin akademik imkanlarının yanı sıra, üniversite yaşamının ve öğrenci topluluklarının önemi hakkında da katılımcılara bilgi verdi.

Gençlere Kütahya daveti:

Kızıltoprak, gençlerin eğitim hayatına ve geleceğe olan heyecanlarının önemine değinerek, Türkiye’nin en büyük gücünün düşünen ve hayal kuran gençler olduğunu vurguladı. Murat Dağı’nın doğal güzellikleri altında, bu buluşmanın gençler açısından önemli bir hatıra olacağına inandığını ifade etti. Rektör, katılımcıları Kütahya’ya ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’ne davet ederek, eğitim hayatlarında başarılar dileğinde bulundu.

Etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayan Gençlik ve Spor Bakanlığına, kamp yöneticilerine ve tüm emeği geçenlere teşekkür eden Kızıltoprak, Türkiye’nin dört bir yanından katılan öğrencilere gelecek yolculuklarında başarılar diledi.

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ (DPÜ) REKTÖRÜ PROF. DR. SÜLEYMAN KIZILTOPRAK, GENÇLİK VE SPOR...

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ (DPÜ) REKTÖRÜ PROF. DR. SÜLEYMAN KIZILTOPRAK, GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI TARAFINDAN GEDİZ MURAT DAĞI’NDA DÜZENLENEN GENÇLİK KAMPINDA TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAN GELEN LİSE ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ.