Manisa’nın Salihli ilçesinde Yık-Yap Projesi kapsamında yapımı devam eden 32 sınıflı Fahriye Hanım İlkokulu ile 24 sınıflı Alparslan İlkokulu’nun kısa sürede tamamlanarak öğrencilerin hizmetine sunulması hedefleniyor.
Salihli’de eğitim yatırımları kapsamında hayata geçirilen Yık-Yap Projesi çerçevesinde inşa edilen bu okullarda çalışmalar aralıksız devam ediyor.
Salihli Kaymakamı Ali Güldoğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Yenen, yapımı süren okul binalarında incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Kaymakam Güldoğan, öğrencilerin daha güvenli, modern ve nitelikli eğitim ortamlarında öğrenim görmelerini hedeflediklerini belirtti.
Güldoğan, ilçenin eğitim altyapısına önemli katkı sağlayacak Fahriye Hanım İlkokulu ile Alparslan İlkokulu’nun planlanan takvim doğrultusunda en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılmasının amaçlandığını ifade etti.
Çocukların çağın ihtiyaçlarına uygun eğitim yuvalarında öğrenim görmesi için eğitim yatırımlarını yakından takip ettiklerini vurgulayan Kaymakam Güldoğan, çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ederek kolaylıklar diledi.

MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİNDE YIK-YAP PROJESİ KAPSAMINDA YAPIMI DEVAM EDEN 32 DERSLİKLİ FAHRİYE HANIM İLKOKULU İLE 24 DERSLİKLİ ALPARSLAN İLKOKULU’NUN KISA SÜREDE TAMAMLANARAK ÖĞRENCİLERİN HİZMETİNE SUNULMASI HEDEFLENİYOR.
