Yeni Birlik Eğitim Simav Çitgöl ilkokulu eğitim hayatına kazandırıldı

Simav Çitgöl ilkokulu eğitim hayatına kazandırıldı

Kütahya'nın Simav ilçesinde yeni ilkokul düzenlenen törenle açıldı, 40 milyon lira yatırım yapıldı.

Kütahya’nın Simav ilçesi Çitgöl beldesinde yapımı tamamlanan ilkokul, düzenlenen törenle eğitim hayatına kazandırıldı.

Yaklaşık 40 milyon lira yatırımla Çitgöl beldesine kazandırılan ilkokul, 930 metrekare kapalı alana ve 3 bin 150 metrekarelik okul bahçesine sahip. Okulda 9 sınıflık, 1 kütüphane ve 1 atölye bulunuyor.

Açılış töreni detayları

Açılış töreninde konuşan Vali Musa Işın, eğitime yapılan yatırımların geleceğe yapılan en önemli yatırımlardan biri olduğunu belirterek, yeni okulun öğrenciler, öğretmenler ve Simav için hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi öğrencilerle birlikte kesildi.

Protokol katılımcıları

Vali Işın ve beraberindeki protokol üyeleri daha sonra okul binasında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Çitgöl beldesinde gerçekleştirilen açılış törenine; milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir, Simav Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, Simav Belediye Başkanı Kübra Tekel Aktulun, il ve ilçe protokolü, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

SİMAV ÇİTGÖL İLKOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİME AÇILDI

SİMAV ÇİTGÖL İLKOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİME AÇILDI