Yeni Birlik Gazetesi Eğitim Sincan Belediyesi kreşlerinde 2026-2027 eğitim dönemi başladı

Sincan Belediyesi kreşlerinde 2026-2027 eğitim dönemi başladı

Sincan Belediyesi, 2026-2027 eğitim öğretim yılına 8 kreş ile kapsamlı bir programla başladı ve eğitimlerini sürdürüyor.

Sincan Belediyesi bünyesinde hizmet veren 8 kreş, 2026-2027 eğitim öğretim yılına kapsamlı bir programla başladı.

Sincan Belediyesi, çocukların okul öncesi eğitim sürecini verimli ve keyifli geçirmeleri amacıyla çalışmalarını yeni eğitim öğretim yılında da sürdürüyor. Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Lale, Leylak, Zambak, Karanfil, Nergis, Lavanta, Papatya ve Menekşe kreşlerinde eğitim gören minikler, yaş ve gelişim seviyelerine uygun hazırlanan zengin eğitim içerikleriyle yeni eğitim öğretim yılını dolu dolu geçiriyor.

Dramadan kodlamaya, İngilizceden halk oyunlarına

Kreşlerde çocukların farklı alanlardaki yeteneklerini keşfetmelerine ve kendilerini geliştirmelerine imkan sağlayan çok sayıda etkinlik gerçekleştiriliyor. Oryantasyon sürecini başarıyla tamamlayan kreşli minikler emin ellerde eğitimlerine devam ediyor. Çocuklar drama çalışmalarından kodlamaya, İngilizce’den çeşitli atölye faaliyetlerine kadar farklı alanlarda eğitim alıyor. Bu çalışmalarla hayal güçleri, iletişim becerileri ve problem çözme yetenekleri destekleniyor. Çocuklar halk oyunları eğitimleri ile çeşitleri yöreleri ve kültürleri yakından tanıma fırsat yakalıyor.

SİNCAN BELEDİYESİ BÜNYESİNDE HİZMET VEREN 8 KREŞ, 2026-2027 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA KAPSAMLI EĞİTİM...

SİNCAN BELEDİYESİ BÜNYESİNDE HİZMET VEREN 8 KREŞ, 2026-2027 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA KAPSAMLI EĞİTİM PROGRAMIYLA BAŞLADI.