Yeni Birlik Gazetesi Eğitim TÜGVA yaz okulları Uşak’ta başarıyla tamamlandı

TÜGVA yaz okulları Uşak’ta başarıyla tamamlandı

TÜGVA'nın Uşak'ta düzenlediği yaz okulları yoğun katılımla sona erdi. Programda katılımcılara eğitim ve gelecek vizyonu vurgulandı.

Uşak’ta Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından düzenlenen yaz okullarının kapanış programı, geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Uşak Üniversitesi Bir Eylül Yerleşkesi’ndeki Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, Uşak Valisi Serdar Kartal, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Demir ve TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci gibi birçok önemli isim yer aldı.

Kapanış programı, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Vali Serdar Kartal, gençlerin Türkiye’nin geleceğinde kritik bir rol üstlendiğini vurgulayarak, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ortaya konulan Türkiye Yüzyılı vizyonunun merkezinde sizler varsınız," dedi. Vali Kartal, Türkiye Yüzyılı’nın, tarihini bilen ve geleceği okuyabilen gençlerin omuzlarında yükseleceğini belirtti.

Gençliğin önemi vurgulandı:

Konuşmasında eğitim, bilim, teknoloji ve sanat alanlarının önemine de değinen Kartal, "Her bir evladımızın kendi kabiliyetini ortaya koyabilmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz," ifadelerini kullandı. TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci ise yaz okullarının başarıyla tamamlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, gençlerin yürüyüşünün devam edeceğini belirtti.

Etkinlik son buldu:

Program, protokol üyeleri ve öğrencilerin toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. Bu etkinlik, gençlerin motivasyonunu arttırarak, geleceğe dair umutlarını pekiştirmeyi amaçlamaktadır.

UŞAK’TA TÜRKİYE GENÇLİK VAKFI (TÜGVA) UŞAK İL TEMSİLCİLİĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN YAZ OKULLARININ...

UŞAK’TA TÜRKİYE GENÇLİK VAKFI (TÜGVA) UŞAK İL TEMSİLCİLİĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN YAZ OKULLARININ KAPANIŞ PROGRAMI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.