Yeni Birlik Gazetesi Eğitim Turhal Belediyesi yaz kurslarına katılan çocuklara tatlı sürpriz yaptı

Turhal Belediyesi yaz kurslarına katılan çocuklara tatlı sürpriz yaptı

Tokat'ın Turhal ilçesinde yaz Kur’an kurslarındaki çocuklara ikramlık dağıtımı gerçekleştirilerek, Başkan Ural onlara moral oldu.

Tokat ilinin Turhal ilçesinde, Turhal Belediyesi, yaz Kur’an kurslarına devam eden çocuklara 39 camide ikramlıklar dağıttı. Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural, miniklerle bir araya gelerek, onların kurs sevincine ortak oldu.

Yaz tatilinin başlamasıyla birlikte, Turhal Belediyesi, ilçe genelinde eğitim veren 39 camide yaklaşık bin 500 öğrenciye ikramlıklar sundu. Ekipler, şehrin dört bir yanındaki camileri ziyaret ederek, çocukların kurs heyecanına tatlı bir sürprizle katıldılar.

Başkan Ural, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Süleymaniye Camiinde düzenlenen ikram dağıtımına katıldı. Burada, eğitim gören miniklerle yakından ilgilendi ve çocuklarla sohbet etti. İkramlıklardan birlikte tadan Ural, dağıtım sonrası yapılan sofra duasına da katıldı.

Çocukların enerjisinden memnuniyetini dile getiren Başkan Mehmet Erdem Ural, "Bugün burada sizlerle vakit geçirmek bizlere de büyük moral oldu. Sizleri böyle pırıl pırıl, Kur’an-ı Kerim yolunda görmek bizleri ayrıca mutlu etti. Bu güzel ortamı hazırlayan ve emeği geçen hocalarımıza şükranlarımı sunuyorum. Tüm kardeşlerime eğitim hayatlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ERDEM URAL, MİNİKLERLE BİR ARAYA GELEREK ONLARIN KURS SEVİNCİNE ORTAK...

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ERDEM URAL, MİNİKLERLE BİR ARAYA GELEREK ONLARIN KURS SEVİNCİNE ORTAK OLDU.

TURHAL BELEDİYESİ, YAZ KUR'AN KURSLARINA DEVAM EDEN ÇOCUKLARA 39 CAMİDE İKRAMLIK DAĞITTI