17-21 Ağustos 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilen Mesleki ve Teknik Eğitimde Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Öğretmen Eğitici Eğitimi, Erzurum Millî Eğitim Akademisi Nenehatun Konferans Salonu’nda düzenlendi. Etkinliğe, Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Salih Kaygusuz katılım gösterdi.
Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin hedefleri
Programda, Genel Müdür Salih Kaygusuz, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin hedefleri doğrultusunda yürütülen projeleri ve eğitime yönelik olan uygulamaları değerlendirdi. Eğitimde kaliteyi artırma ve mesleki yeterlilikleri güçlendirmeye yönelik önemli çalışmalar üzerinde durdu. Katılımcılara gelecek dönem planlarına dair de kapsamlı bilgiler aktardı.
Katılımcıların görüşleri değerlendirildi
Kaygusuz, öğretmenlerin merak ettiği konular hakkında sorularını içtenlikle yanıtlayarak, katılımcılarla karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Bu tür etkileşimlerin, mesleki gelişim açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı. Program, öğretmenler ve katılımcılarla gerçekleştirilen hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

17-21 AĞUSTOS 2026 TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMDE TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ ÖĞRETMEN EĞİTİCİ EĞİTİMİ, ERZURUM MİLLÎ EĞİTİM AKADEMİSİ NENEHATUN KONFERANS SALONU’NDA, MESLEKÎ VE TEKNİK EĞİTİM GENEL MÜDÜRÜ SALİH KAYGUSUZ’UN KATILIMIYLA DEVAM ETTİ.