Tuzla Belediye Başkanı Av. Eren Ali Bingöl, üniversiteyi kazanan gençlerle bir araya gelerek onların heyecanını paylaştı. Mercan Palmiye Balık Evi'nde düzenlenen buluşmada, Tuzla Akademi Genç çatısı altında eğitim hayatlarına devam eden gençlerle sohbet eden Bingöl, onların üniversiteye geçiş sürecindeki hayallerini dinledi.
Başkan Bingöl'den destek mesajları
Bingöl, gençlerin üniversite yaşamına dair beklentilerini dinlerken, onlara her zaman destek olacaklarını vurguladı. "Nerede okursanız okuyun, hangi şehirde olursanız olun, Tuzla sizin eviniz. Biz her zaman sizinle gurur duyacağız ve her zaman arkanızda olacağız" diyerek destek vaadinde bulundu.
Başarı ve emek vurgusu
Üniversiteyi kazanan öğrencileri tebrik eden Başkan Bingöl, bu başarıda yoğun bir emek olduğunu belirtti. "Aylarca uykusuz kaldınız, emek verdiniz, sabrettiniz, vazgeçmediniz ve bugün o emeğinizin karşılığını aldınız" diyerek gençleri motive etti. Ayrıca, üniversite yıllarının öğrenme ve keşfetme fırsatlarıyla dolu olduğunu ifade etti.
Başkan Bingöl, yalnızca başarı değil, mutluluk ve umut da aramaları gerektiğini belirterek, "Hayallerinizin peşinden giderken ilkeniz vazgeçmek değil inat etmek olsun" şeklinde konuştu.
Üniversite öğrencilerine yeni destek programı
Tuzla Belediye Başkanı, buruşmaya katılan gençlere yönelik yeni bir destek programını da açıkladı. Üniversite Aile Eğitim Desteği adı verilen bu programla, ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine eğitim hayatlarında katkıda bulunacaklarını belirtti. "İlkokuldan liseye nasıl yanınızda olduysak, üniversite yıllarınızda da yanınızda olmaya devam edeceğiz demek" sözlerine ekleyerek, kapılarının her zaman açık olduğunu ifade etti.

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI AV. EREN ALİ BİNGÖL, TUZLA AKADEMİ GENÇ ÇATISI ALTINDA ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ.