Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği, yaklaşan genel kurul öncesinde gerçekleştirdiği saha ziyaretleriyle esnafla kucaklaştı; "Omuz omuza daha güçlüyüz" dedi.
Denizli’nin ticari kalbi olan Delikli Çınar ve Bayramyeri Meydanı’nda hareketli saatler yaşandı. Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Mehmet Ali Erbeği, beraberindeki oda başkanları heyetiyle birlikte bölgedeki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Ziyaret sırasında esnafa Türk bayrağı takdim eden heyet, sahada yoğun bir ilgiyle karşılandı.
Sahada birlik ve beraberlik vurgusu
Ziyaretlerin ardından Bayramyeri Meydanı’nda bir değerlendirme yapan Başkan Erbeği, 4 Mayıs tarihinde yapılacak olan Genel Kurul’un önemine dikkat çekti. Görevde bulunduğu iki dönem boyunca esnafın sorunlarına çözüm üretmek için çalıştıklarını belirten Erbeği, yeni dönemde de aynı vizyonla hizmete devam etmeyi hedeflediklerini dile getirdi. 65 bini aşkın esnaf ve 512 delege ile büyük bir aile olduklarını hatırlatan Erbeği, bu gücün sandığa ve hizmete yansıması gerektiğinin altını çizdi.
Daha güçlü bir gelecek için ortak çatı
Uzun süredir sahada olduklarını ve esnafın taleplerini bizzat yerinde dinlediklerini ifade eden Erbeği, "Doğru yolda olduğumuzu esnafımızın teveccühünden anlıyoruz" dedi. Merkez ve ilçelerdeki tüm esnafları tek bir çatı altında, ortak bir amaç etrafında buluşturmak istediklerini belirten Erbeği, sözlerini şu şekilde tamamladı:
"Esnafımızla aramızdaki gönül bağı, yaptığımız işlerin en büyük motivasyon kaynağıdır. Birlikte olduğumuz sürece aşamayacağımız engel, çözemeyeceğimiz sorun yok. Omuz omuza vererek Denizli esnafını daha ileriye taşıyacak, güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz."