Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı İdris Alan, belirlenen seçim tarihini kamuoyuna duyurdu. Seçimlerin 3 Ekim tarihinde gerçekleştirileceği bilgisi, gazetecilerle düzenlenen bir toplantıda verildi.
Seçim süreci ve detaylar:
Başkan Alan, seçimlerin Koç İlköğretim Okulu'nda 19 grup üzerinden yapılacağını ifade etti. Daha önceki seçimde 14 grup ile yarıştıklarını hatırlatan Alan, bu dönem daha fazla grup ile seçimlere katılmanın önemine dikkat çekti.
Alan, "31.08.2026 tarihi için Seçim Kurulu Başkanımıza müracaatta bulunduk. Kendileri de 3 Ekim’de Elazığ Ticaret Sanayi Odası seçimlerinin yapacağını bizlere ifade ettiler. Seçimlerin ilimize ve TSO'ya kayıtlı üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum," dedi.
Büyük projeler ve okul açma planları:
Elazığ TSO’nun en büyük projelerinden birinin teknik lise açma hedefi olduğunu belirten Başkan Alan, "Bizim maddi olarak hiçbir sıkıntımız yok. Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı üyelerimizin listesi ile okul açılacak. Üyelerimizin en büyük sıkıntısı eleman yetersizliğidir. Bu yüzden bu lisenin açılması büyük bir ihtiyaç," şeklinde konuştu.
Diğer aday adayı arkadaşların projelerine de değinen Alan, "100’den fazla proje açıklıyorlar. Biz de onları gülerek izliyoruz. Bu kadar projeyi hangi bütçeyle yapacaklar merak ediyoruz. Kafamıza yatan projeler olursa onlardan da faydalanırız," ifadelerini kullandı.

ELAZIĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI İDRİS ALAN, TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNİN 3 EKİM’DE YAPILACAĞINI BELİRTEREK, DİĞER ADAYLARIN AÇIKLADIĞI PROJELERİ GÜLEREK İZLEDİKLERİNİ İFADE ETTİ