Yeni Birlik Gazetesi
53,8994 %0.21
62,3330 %0.18
32,7357 %0.01
3.009.773 %-1.631
Yeni Birlik Gazetesi Ekonomi Manisa'nın üretim ve istihdam gücü değerlendirildi

Manisa'nın üretim ve istihdam gücü değerlendirildi

Manisa'da düzenlenen toplantıda Vali Vahdettin Özkan, sanayi potansiyelinin geliştirilmesi ve istihdamın artırılması konularında değerlendirmelerde bulundu.

Manisa'nın sanayi potansiyeli artırılıyor

Manisalı işadamları tarafından düzenlenen "Manisa Sanayisinde İmalat ve İstihdam" konulu toplantıya katılan Vali Vahdettin Özkan, Manisa’nın üretim gücünün ve sanayi potansiyelinin sürdürülebilir kalkınma hedefleri doğrultusunda daha da geliştirilmesinin önemine vurgu yaptı.

Toplantının detayları

Vali Özkan, işadamlarıyla gerçekleştirdiği istişare toplantısında Manisa’nın sanayi potansiyelinin geliştirilmesi, üretim kapasitesinin artırılması ve istihdamın güçlendirilmesi gibi konular üzerinde durdu. Kamu ve özel sektör iş birliğinin, şehrin ekonomik rekabet gücünü artırmada kritik bir rol oynadığını belirtti.

Vali Özkan, ayrıca üretim, yatırım ve istihdama katkı sağlayan tüm girişimcilere teşekkür etti. Toplantıda, sanayi sektörünün mevcut durumu, karşılaşılan ihtiyaçlar ve çözüm önerileri üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Organize sanayi ziyareti

Toplantının ardından Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren özel bir firmaya ziyarette bulunan Vali Özkan, burada üretim tesislerini inceledi. İşletmelerin faaliyetleri, üretim kapasitesi ve istihdama sağladıkları katkılar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

MANİSALI İŞADAMLARI TARAFINDAN DÜZENLENEN "MANİSA SANAYİSİNDE İMALAT VE İSTİHDAM" KONULU...

MANİSALI İŞADAMLARI TARAFINDAN DÜZENLENEN "MANİSA SANAYİSİNDE İMALAT VE İSTİHDAM" KONULU TOPLANTIYA KATILAN VALİ VAHDETTİN ÖZKAN, MANİSA’NIN ÜRETİM GÜCÜNÜN VE SANAYİ POTANSİYELİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA HEDEFLERİ DOĞRULTUSUNDA DAHA DA GELİŞTİRİLMESİNİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ.