Muğla’nın Bodrum ilçesine ulaşan Mein Schiff 5 adlı yolcu gemisi, toplam 2 bin 746 yolcu ile yerli ve uluslararası turistleri ağırladı. 620 milyon dolar değerindeki gemi, 2016 yılında Finlandiya’da inşa edilmiştir.
295 metre uzunluğunda olan Malta bayraklı yolcu gemisi, sabah saatlerinde Yunanistan’ın Mikonos Adası’ndan Bodrum’a demirledi. Akşam saatlerinde Girit Adası’na hareket edecek olan Mein Schiff 5’de, ağırlıklı olarak Alman turistler yer alıyor. Gemide ayrıca toplam 924 personel bulunuyor.
Yolcuların Bodrum ve çevresinde turistlik aktiviteler yapacağı ve alışverişte bulunacağı da gelen bilgiler arasında.

MUĞLA’NIN BODRUM İLÇESİNE GELEN 620 MİLYON DOLAR DEĞERİNDEKİ "MEİN SCHİFF 5" ADLI YOLCU GEMİSİ, TOPLAM 2 BİN 746 YOLCU GETİRDİ.
