Yeni Birlik Gazetesi
56,2225 %0.21
65,6054 %0.30
34,5992 %0.25
3.833.898 %1.08
Yeni Birlik Gazetesi Ekonomi Vodafone, telekomünikasyonda en gözde şirket seçildi

Vodafone, telekomünikasyonda en gözde şirket seçildi

Vodafone Türkiye, En Gözde Şirketler araştırmasında telekomünikasyon kategorisinde birinci olarak işveren markasını güçlendirdi.

Vodafone Türkiye, İnsan Kaynakları alanındaki başarılı uygulamaları ile dikkat çekerek, ‘En Gözde Şirketler’ araştırmasında telekomünikasyon kategorisinde birinci oldu. 2009 yılından bu yana Realta Danışmanlık tarafından gerçekleştirilen bu araştırma, Türkiye’deki şirketlerin işveren olarak algısını ölçen önemli bir çalışma olarak öne çıkıyor.

Çalışanların potansiyelini artırmayı hedefliyor

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Nazlı Tlabar Güler, başarılarının temelini nitelikli ve motive çalışanların oluşturduğunu belirtti. Güler, “Amacımız, çalışanlarımızın potansiyellerini en üst düzeye çıkarmak ve işveren markası algımızı en iyi seviyeye getirmektir,” diye konuştu. Şirket, dijital dönüşümü destekleyen bir iş kültürü

Öğrenciler ve genç profesyoneller tarafından değerlendiriliyor

Araştırma, üniversite öğrencileri ve genç profesyoneller tarafından gerçekleştiriliyor. Oylama sürecinde 76 soru ile şirketlerin işveren algısı çeşitli başlıklar altında ölçümleniyor. Türkiye’nin En Gözde 200 Şirketi, Genç Profesyonellerin En Gözde Şirketleri ve daha fazlası gibi kategorilere ayrılan araştırmadaki sonuçlar, online olarak yürütülüyor. Geçtiğimiz yıl 81 bini aşkın öğrenci ve 35 bini aşkın genç profesyonel bu araştırmaya katılmıştır.

VODAFONE TÜRKİYE İCRA KURULU BAŞKAN YARDIMCISI NAZLI TLABAR GÜLER

VODAFONE TÜRKİYE İCRA KURULU BAŞKAN YARDIMCISI NAZLI TLABAR GÜLER