Yüreğir Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM-BELSEN) arasında, memurları kapsayan Sosyal Denge Tazminatı (SDT) sözleşmesi imzalandı.
İmza töreni, Yüreğir Belediye Başkan Vekili Cafer Boyraz ile TÜM-BELSEN yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Bu kapsamda, memurların mali ve sosyal haklarını güçlendiren Sosyal Denge Tazminatı sözleşmesi, yüzde 120 oranında imza altına alındı.
İmza töreninde konuşan Başkan Vekili Cafer Boyraz, belediye çalışanlarının özverili çalışmalarının her zaman takdir edildiğini vurgulayarak, çalışanların haklarını korumanın öncelikler arasında yer aldığını dile getirdi. Boyraz, "Emek veren tüm çalışma arkadaşlarımızın haklarını korumaya, alın terinin karşılığını vermeye devam ediyoruz. TÜM-BELSEN Sendikası ile memurlarımızın Sosyal Denge Tazminatı sözleşmesini yüzde 120 oranında imzaladık. İmzalanan sözleşmenin tüm personelimize hayırlı olmasını diliyor, çalışma arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar temenni ediyorum" dedi.
İmzalanan Sosyal Denge Tazminatı sözleşmesinin, Yüreğir Belediyesi bünyesinde görev yapan memurların mali ve sosyal haklarına önemli katkı sağlaması bekleniyor.

YÜREĞİR BELEDİYESİ İLE TÜM BELEDİYE VE YEREL YÖNETİM HİZMETLERİ EMEKÇİLERİ SENDİKASI (TÜM-BELSEN) ARASINDA MEMURLARI KAPSAYAN SOSYAL DENGE TAZMİNATI (SDT) SÖZLEŞMESİ İMZALANDI.