Yeni Birlik Galeriler Eğitim Çivril'deki 44 yıllık okulda güçlendirme çalışmaları başladı

Çivril'deki 44 yıllık okulda güçlendirme çalışmaları başladı

Denizli'nin Çivril ilçesinde 1982 yılından bu yana hizmet veren Çıtak Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulu'nda yenileme ve güçlendirme süreci başlatıldı.

Denizli’nin Çivril ilçesinde 1982 yılında eğitim öğretime açılan Çıtak Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulu’nda yenileme ve güçlendirme çalışmaları başlatıldı. Yaklaşık iki hafta önce başlayan çalışmaların temmuz ayına kadar tamamlanması planlanıyor.

Çivril'deki 44 yıllık okulda güçlendirme çalışmaları başladı 1
Çıtak Mahallesi’nin önemli eğitim kurumları arasında yer alan okul, geniş fiziki imkanları ve farklı alanlarıyla bölgedeki çok sayıda öğrenciye hizmet veriyor. Toplam 24 dersliğin bulunduğu okulda konferans salonu, yemekhane, iş eğitimi salonu, kantin ve spor odası da yer alıyor.
1 / 5
Çivril'deki 44 yıllık okulda güçlendirme çalışmaları başladı 2
Uzun yıllardır bölgenin eğitim hayatına katkı sağlayan okulda yürütülen çalışmalarla binanın daha sağlam ve yenilenmiş bir yapıya kavuşturulması hedefleniyor. Güçlendirme çalışmaları nedeniyle öğrenciler eğitim öğretim faaliyetlerini geçici olarak TOKİ Altınova Anadolu Lisesi’nde sürdürüyor.
2 / 5
Çivril'deki 44 yıllık okulda güçlendirme çalışmaları başladı 3
Toplam 205 öğrencinin eğitim gördüğü okulun müdürü Serkan Erday, çalışmaların temmuz ayına kadar tamamlanmasının öngörüldüğünü belirtti. Yenileme sürecinin bitmesiyle öğrencilerin 2027-2028 eğitim öğretim yılında kendi okullarında yeniden ders başı yapması planlanıyor.
3 / 5
Çivril'deki 44 yıllık okulda güçlendirme çalışmaları başladı 4
Yürütülen güçlendirme ve yenileme çalışmalarıyla Çıtak Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulu’nun, yenilenen binasında önümüzdeki yıllarda da bölge çocuklarının eğitimine katkı sunmaya devam etmesi amaçlanıyor.
4 / 5
Çivril'deki 44 yıllık okulda güçlendirme çalışmaları başladı 5
ÇITAK OKUL
5 / 5