Survivor Yarışmacısından Duygusal İtiraf!
Geçtiğimiz sezon Survivor'da kısa sürede elenen ve ardından özel hayatıyla gündeme gelen Efecan Dianzenza, yarışma sonrası yaşadığı kişisel çöküşü ilk kez açıkça dile getirdi.
16 yıllık birlikteliğini ve 8 yıllık evliliğini sonlandıran süreç hakkında konuşan Dianzenza, hem kamuoyundan hem de eski eşi Duygu Çavdar’dan özür diledi.
'İlk Kelimem İmdat'tı'
Efecan’ın açıklamalarındaki en dikkat çekici ifadelerden biri, psikolojik destek alma sürecine dair oldu.
"İlk kez bir terapiste gittiğimde, ağzımdan çıkan ilk kelime 'imdat' oldu" diyen Dianzenza, yaşadığı pişmanlık ve içsel çöküntüyü şu sözlerle aktardı:
"Dışarıdan bana baktığınızda hiçbir şey olmamış gibi görünüyor olabilirim ama içimde çok büyük bir yıkım var. 16 yıllık bir hayatı kendi ellerimle yok ettim."
‘Duygu Gibi Bir Kadın Daha Yok’
Küçük kızları olan eski eşine duyduğu saygı ve sevgiyi vurgulayan Dianzenza, "Ben Duygu gibi bir kadını yeryüzünde hiç görmedim. O benim her şeyimdi. Onu ve ailemi kaybettim. Ama geri kazanmak için elimden geleni yapacağım" sözleriyle umutsuz ama mücadeleci bir ruh halini yansıttı.
Yasak Aşk İddiaları ve Boşanma!
Yarışma sırasında Yağmur Banda ile samimi görüntüleri sosyal medyaya düşen Dianzenza, o dönemde sessiz kalmayı tercih etmişti.
Ancak bu görüntüler eşinin tepkisini çekmiş, Duygu Çavdar sosyal medya hesaplarından eşiyle olan tüm paylaşımları silmiş ve çift, tek celsede boşanmıştı.
Başka Bir Efecan!
Açıklamasının sonunda daha olgun, daha farkında biri olduğunu söyleyen Dianzenza, artık hayatında "başka bir Efecan" olduğunu vurgulayarak, ailesini geri kazanmak için mücadele edeceğini belirtti.