Güllü’nün ölümüyle ilgili sessizlik bozuldu
Türkiye’yi sarsan Güllü’nün şüpheli ölümü, aradan geçen zamana rağmen hâlâ cevaplanmamış sorularla konuşuluyor. Yalova Çınarcık’ta yaşanan trajedinin ardından gözler aileye çevrilmişti.
Günlerdir sessizliğini koruyan ünlü sanatçının oğlu Tuğberk Yağız Gülter, ilk kez kameralar karşısına geçerek merak edilen başlıklara değindi.
Gerçek ortaya çıksın
Tuğberk Yağız Gülter, bugüne kadar susmasının bilinçli bir tercih olduğunu söyledi.
Kimseye iftira atmak istemediğini vurgulayan Gülter, tek isteğinin Güllü’nün şüpheli ölümü ile ilgili tüm detayların netleşmesi olduğunu dile getirdi.
“Kimseye iftira atmak ya da vebal almak istemem. Ablam katilse, bunu Kervan için yapmıştır.”
O geceye dair her şey anlatıldı
Gülter, olay gecesi Kartal’daki evinde uyuduğunu ve ablasından saat 01.42’de panik içinde bir telefon aldığını söyledi.
Hemen yola çıktıklarını belirten Gülter, saat 03.10’da Çınarcık’a ulaştıklarını ve bu zamanlamanın operatör kayıtlarıyla da sabit olduğunu vurguladı.
Bu detaylar, Güllü’nün şüpheli ölümü dosyasında zaman çizelgesinin önemini bir kez daha gündeme taşıdı.
cenazede Donuktu
Cenaze töreninde kameralara yansıyan görüntüler üzerinden yapılan yorumlara da yanıt veren Gülter, yaşadığı halin tamamen şokla ilgili olduğunu söyledi.
İçeride annesinin olduğunu bilmenin tarif edilemez bir duygu olduğunu ifade etti.
“Evet, donuktum. Çünkü dondum. İçeride annem vardı. Daha fazlası yok.”
Cenazede sık sık “özür dilerim” demesi de uzun süre konuşulmuştu. Gülter, annesinin kendisine her zaman güçlü olmayı öğütlediğini ve hastanede ona bu yönde söz verdiğini anlattı.
“Tabutun anneme ait olduğunu idrak ettiğimde ağladım. Verdiğim sözden dolayı ondan özür diledim.”
Kameralar, iddialar ve aile içi gerilim
Eve takılan kameraların güvenlik amacıyla değil, annesinin teknoloji merakı nedeniyle alındığını savunan Gülter, olay günü bazı kameraların devre dışı kalmasının teknik nedenlerden kaynaklandığını söyledi.
Ayrıca annesiyle ablası ve ablasının erkek arkadaşı Kervan arasında uzun süredir ciddi bir gerilim yaşandığını iddia etti.
Özellikle annesinin Kervan’ı istemediğini belirten Gülter, bu durumun yeni olmadığını dile getirdi.
Soruşturma sürüyor, gözler dosyada
Güllü’nün şüpheli ölümü ile ilgili soruşturma tüm yönleriyle devam ederken, kamuoyu gelecek adli adımlara kilitlenmiş durumda.
Yapılan bu açıklamaların dosyada nasıl bir karşılık bulacağı ise merak konusu.