“Evliliğe 90 Gün” Çifti Gündemde: Anna’nın Paylaşımı Sonrası Gözler Mürsel’e Çevrildi
Bir dönem “Evliliğe 90 Gün” programıyla tanınan Antalyalı Mürsel ve Nebraskalı Anna, sosyal medyada gündeme gelen iddialarla yeniden kamuoyunun dikkatini çekti. Uzun süredir gözlerden uzak bir yaşam sürdüğü bilinen çiftle ilgili gelişmeler, Anna’nın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla gündeme taşındı.
Program Sonrası ABD’de Yaşamlarını Sürdürdüler
Televizyon programının ardından evlenen Mürsel ve Anna, hayatlarını ABD’nin Nebraska eyaletinde sürdürdü. Çiftin, taşıyıcı anne yöntemiyle bir çocuk sahibi olduğu bilgisi paylaşıldı. Süreç içerisinde Anna’nın fiziksel değişimi ve kilo kaybı da dikkat çeken detaylar arasında yer aldı.
Sosyal Medyada Gündem Olan Yazışma
Son olarak Anna’ya ait olduğu belirtilen bir yazışma sosyal medyada yayıldı. Söz konusu yazışmada Anna’nın, kendisine yöneltilen bir soruya verdiği yanıt dikkat çekti. Paylaşımda Anna’nın, Mürsel hakkında çeşitli iddialarda bulunduğu görüldü.
Anna’nın mesajında, “Beni aldattı. O iyi bir adam değil. Yakında her şeyi paylaşacağım” ifadelerine yer verdiği ve bazı suçlamalar yönelttiği aktarıldı. Bu ifadeler kısa sürede sosyal medya platformlarında yaygın şekilde paylaşıldı.
Paylaşımlarını Kaldırdı, Tepkilere Yanıt Verdi
Sosyal medyada gündem olan paylaşımların ardından Anna’nın, eşiyle birlikte yer aldığı içerikleri kendi hesaplarından kaldırdığı belirtildi. Gelen tepkilere yanıt veren Anna’nın, “Mürsel ile 8 yıldır beraberim” ifadelerini kullandığı aktarıldı.
Söz konusu gelişmelerin ardından çiftin ilişkisine dair paylaşımlar ve açıklamalar sosyal medyada geniş yer buldu.
Mürsel’den Açıklama Gelmedi
Yaşanan gelişmelerin ardından kamuoyunun dikkati Mürsel’e yöneldi. Ancak haberin yayımlandığı süreçte Mürsel tarafından konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadığı bildirildi.
Çiftle ilgili gelişmeler ve sosyal medyada paylaşılan içerikler, magazin gündeminde yer almaya devam ediyor.