İstanbul
Kapalı
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Galeriler Magazin Ferhat Göçer, Hekimlik Kariyerinin Sırlarını Ahmet Mümtaz Taylan İle Paylaştı!

Ferhat Göçer, Hekimlik Kariyerinin Sırlarını Ahmet Mümtaz Taylan İle Paylaştı!

Ferhat Göçer, Ahmet Mümtaz Taylan'ın "Empati" programında, hekimlik mesleğini küçük yaşta kaybettiği kardeşi Serhat'ın etkisiyle seçtiğini açıkladı. Kardeşinin vefatının ardından ailesinin çocuk sahibi olma arayışını da değerlendirdi.

Ferhat Göçer, Hekimlik Kariyerinin Sırlarını Ahmet Mümtaz Taylan İle Paylaştı! 1

Ferhat Göçer, Ahmet Mümtaz Taylan'ın “Empati” Programına Konuk Oldu

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Ferhat Göçer, Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu “Empati” programına katılarak, hayatına dair bilinmeyen pek çok detayı paylaştı. Aynı zamanda bir doktor olan Göçer, bu mesleği seçmesinin arkasında trajik bir kaybın olduğunu açıkladı.

1 / 2
Ferhat Göçer, Hekimlik Kariyerinin Sırlarını Ahmet Mümtaz Taylan İle Paylaştı! 2

Serhat’ın Kaybı, Hekimlik Mesleğini Seçmesinin Nedeni Oldu

Ferhat Göçer, küçük yaşta yaşamını yitiren kardeşi Serhat’ın, hekimlik mesleğini seçmesinde büyük bir etkisi olduğunu belirtti. “Bu mesleğin sebebi Serhat. Bunu hep düşünmüşümdür. Serhat için hekimliği bırakmamış olabilirim. Sadece annem, babam için değil yani. 1 yaşında bile değilken zatürreden öldü” diyerek, kaybın derin etkilerini dile getirdi.

Ayrıca Göçer, Serhat’ın vefatının ardından ailesinin çocuk sahibi olma sürecini de yorumladı. Göçer, üç kız kardeşinin doğmasının arkasında, belki de kaybolan Serhat’ın yerine bir erkek çocuk arayışının olabileceğini düşündüğünü söyledi: “Üç kız kardeşimin olmasının sebebi de belki odur. Bir başka erkek çocuk olsun mantığıyla. Ama arka arkaya üç kız oldu.

 Annemle bunu konuşmadım ama empati kurmaya çalışıyorum; muhtemelen Serhat’ın yerini doldurabilecek bir erkek çocuk arayışı içindeydiler. Çünkü öğretmen iki insan, ekonomik şartlar belli, dört çocuk çok zor. Ama belli ki hep ‘Bir başka erkek çocuk daha gelir mi, bir Serhat daha doğar mı’ diye düşündüler. Muhtemelen ismini de Serhat koyacaklardı.” söyleminde bulundu.

2 / 2