ÖDÜL GECESİ ÖNCESİ ŞOK YARALANMA!
Amerikan müziğinin en prestijli gecelerinden biri olan 2025 Amerikan Müzik Ödülleri için hazırlıklarını sürdüren Jennifer Lopez, prova sırasında yaşadığı bir kaza sonucu burnundan yaralandı.
55 yaşındaki tecrübeli sanatçı, bu beklenmedik durumu Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.
“BU OLDU…” DİYEREK DUYURDU
Salı günü yüzüne buz koyarken çektiği bir fotoğrafı paylaşan Lopez, “Bu oldu…” notunu düşerek yaşadığı kazayı takipçilerine duyurdu.
Ardından burnundaki dikişi gösteren bir özçekimle, kazanın Amerikan Müzik Ödülleri’nin provaları sırasında gerçekleştiğini açıkladı.
ÜNLÜ CERRAH MÜDAHALE ETTİ
Yaralanmanın ardından Beverly Hills’in ünlü plastik cerrahı Dr. Diamond’a başvuran Lopez, “Beni diktiğiniz için teşekkürler Dr. Diamond. Bir hafta ve bolca buz uygulamasından sonra yepyeni gibiyim” diyerek süreci başarıyla atlattığını ifade etti.
AMERİKAN MÜZİK ÖDÜLLERİ’Nİ SUNMAYA HAZIR
26 Mayıs’ta Las Vegas’taki BleauLive Tiyatrosu’nda gerçekleşecek törende sunuculuk yapacak olan Jennifer Lopez, daha önce 2015 yılında da aynı sahnede ev sahipliği yapmıştı.
Organizasyonun CEO’su Jay Penske, “Jennifer'ın inanılmaz yeteneği ve benzersiz sahne varlığı onu bu görevin ideal sunucusu yapıyor” sözleriyle Lopez’in profesyonelliğini vurguladı.