İlker İnanoğlu’ndan Anlamlı Veda: “Artık Yalnızım...”
Annesinin vefatının ardından ilk paylaşımını Instagram hesabından yapan İlker İnanoğlu, yürek burkan şu sözlerle annesine veda etmişti:
“Bu dünyada beni en çok seven insan, Yumurcak filmlerindeki partnerim, her şeyim... Asaletin, zarafetin, kibarlığın, merhametin ve tabii ki olağanüstü güzelliğinle ülkemizin insanlarının kalbinde taht kurdun, kraliçe oldun. Sana veda etmek çok zor çünkü artık yalnız kalıyorum. Allah rahmet eylesin, mekânın cennet olsun. Torunun Alec’in dediği gibi; Cennetteki en uzun ağacın altında buluşuyoruz. Orada bekle bizi.”
“Canım Annem, Çok Özledim Seni”
Zaman geçmesine rağmen anne özlemi dinmeyen İlker İnanoğlu, duygularını paylaşmaya devam ediyor. Son olarak annesinin bir filminden nostaljik bir kareyi paylaşan İnanoğlu, gönderisine şu notu düştü:
"Canım annem, çok özledim seni..."
Bu içten paylaşım, kısa sürede binlerce beğeni ve başsağlığı yorumu aldı. Ünlü isimler ve hayranlar, Filiz Akın’ın Türk sinemasındaki yerini ve hatırasını yaşatmak adına İnanoğlu’na destek mesajları göndermeyi sürdürüyor.
Sanat Dünyasının Kraliçesi Unutulmuyor
Filiz Akın, sadece bir sinema oyuncusu değil; Türk kadınının zarafetini, asaleti ve duruşunu beyazperdeye taşıyan bir sembol olarak hafızalarda yaşamaya devam ediyor. Oğlu İlker İnanoğlu’nun da duygusal paylaşımları, bir anne-oğul bağının ölümsüzlüğünü gözler önüne seriyor.